Jeg elsker kvinder! Men ikke våbengørelsen af dem

Mine ytringer om kvinder, feminisme og MeToo bliver ofte misforstået som, at jeg hader kvinder. Intet kan være længere fra sandheden.

Mine ytringer om det emne er næsten altid i en humoristisk tone – som politisk satire. Det er der heldigvis også mange, der udmærket forstår, så dette indlæg er til de andre.

Lad mig skære det ud i pap.

Jeg elsker kvinder! Jeg elsker faktisk kvinder så meget, at jeg ikke kan nøjes med én. Derfor sprang jeg i 2015 ud som polyamorøs, jeg lavede min egen krammeklub, og jeg dyrkede gruppekramning med mine dejlige krammeveninder mindst en gang om ugen.

Mit nyfundne, lykkelige hippieliv gik uden problemer frem til maj 2018, hvor jeg erfarede på den barske måde, hvordan kvinder og sex kan misbruges som psykologisk, juridisk og propagandamæssigt våben mod en politisk aktiv mand som mig. Du kan læse detaljerne om den ubehagelige sex-sag her.

Københavns Politi nægter stadigvæk at undersøge mine begrundede mistanker og beviser for, at kvinden, der anmeldte mig for voldtægt (en anklage som jeg i øvrigt blev pure frifundet for i Østre Landsret), og som var chokerende god til at spille offer og lyve overfor politiet og dommerne, var en del af en zionistisk sammensværgelse om at ødelægge mit navn, så min kritik af Israel (især i forhold til Israels rolle i 9/11) ville miste gennemslagskraft.

Hvis det ikke var en zionistisk sammensværgelse om en planlagt falsk voldtægtsanmeldelse mod mig, så skal følgende sammenfald være fundet sted ved et rent tilfælde:

  • Kvinden opsøgte mig ud af det blå og var særdeles seksuel og forførende i sin adfærd (sådan opfører kvinder sig normalt ikke efter min erfaring)
  • Kvinden gav samtykke til sex, som hun så fortrød bagefter (sådan opfører kvinder sig normalt ikke efter min erfaring)
  • Kvinden har ikke benægtet, at hun gav samtykke til sex, men hun fik både politiet og byretten til at tro på, at hendes samtykke til sex skyldtes, at hun “frøs”, så hun sagde JA i stedet for NEJ (jeg blev dømt i Københavns Byret på en politisk farvet fortolkning af et dokumenteret hændelsesforløb med kvindens egen forklaring som det centrale bevis; det er ikke sket tidligere i dansk retshistorie)
  • Kvindens far (eller en med samme navn) har en højtstående position i den mest ekstremistiske zionistiske organisation i verden (som bl.a. journalist Adam Green fra Know More Knews har dokumenteret og afsløret som værende så ekstrem i metoder og vanvid, at det får Islamisk Stat til at ligne en børnehave i sammenligning)
  • Kvindens far (eller en der ligner ham på en prik) er blevet observeret i samtale med en mand, som jeg havde været i livlig debat om 9/11 med i tiden op til, at kvinden opsøgte mig (en mand der nægtede at mødes med mig i en offentlig og fri debat, og som straks brugte voldtægtsmistanken mod mig som undskyldning for, at nu kunne han i hvert fald slet ikke mødes med mig i offentlig debat)

I forbindelse med min retssag oplevede jeg, hvordan politiet og anklagemyndigheden prøvede at våbengøre andre krænkelsesparate, forsmåede og/eller vrede kvinders oplevelser med mig. Den ene historie var mere grotesk og absurd end den anden. Det var ren og skær MeToo-terror. Det fik de dog heldigvis ikke lov til af retten.

På de sociale medier og på anden vis har jeg både under og efter min retssag oplevet at blive angrebet og truet af kvinder. Jeg er bl.a. blevet udsat for økonomisk afpresning af en kvinde, fordi jeg ikke ville have sex med hende igen.

Disse erfaringer har dog ikke fået mig til at hade kvinder. Det har blot lært mig, at den af George Soros-sponsorerede MeToo-bevægelse har formået at gøre kvinder til et våben mod mænd.

Sexbombe har fået en helt ny betydning.

4 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments