Det store problem ved den såkaldte CoVid-19-test

Lægefaglige materialer fra det meget anerkendte lægevidenskabelige tidsskrift British Medical Journal afslører det store problem ved den såkaldte CoVid-19-test. CoVid-19 bliver testet ved hjælp af en såkaldt PCR-test. Problemet ved den test er, at den faktisk slet ikke måler tilstedeværelse af det nye coronavirus i vævet. Her er et eksempel på undervisningsmateriale fra British Medical … Læs videre Det store problem ved den såkaldte CoVid-19-test
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
onsdag, 28 oktober 2020, 8:47 08:47

Den såkaldte test har ikke skyggen af reelt videnskabeligt belæg overhovedet ! Den såkaldte SARS-CoV-2 (COVID-19-virus) er aldrig isoleret og oprenset, og eksisterer dermed ikke. Ergo eksisterer der slet intet belæg for noget relateret til SARS-CoV-2/COVID-19 overhovedet ! De logisk tænkende og interesserede kan oplyse sig selv her. Denne dybdegående artikel har for længst slået sidste søm i SARS-CoV-2-løgnens kiste: “COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless”: https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/ Hele det samlede Folketing og Dronningen har svoret at holde vores Grundlov, men de har åbenlyst forbrudt sig imod den ! Både krænkelse af retten til at forsamles via forsamlingsforbud, krænkelse af den… Read more »