Her kan du læse hele udkastet til den nye sundhedsfascistiske lov

Der kan nu ikke længere herske nogen som helst tvivl om, at Danmarks socialdemokratiske (læs: socialfascistiske) regering ønsker at misbruge corona-situationen til at indføre et sundhedsfascistisk diktatur med Sundhedsministeren som enerådende diktator med total magtanvendelse overfor folket.

Udkastet til ‘Ny epidemilov oktober 2020’ er meget skræmmende læsning!

Dokumentet er blevet lækket, og det kan downloades her. Jeg ved ikke, hvem der har lavet kommentarerne med rød skrift. Men jeg er enig med kommentatoren i, at hvis loven bliver vedtaget, så er Danmark reelt et medicinsk diktatur, og vi har intet lært af, hvad der skete i Tyskland i 1930’erne.

En regering, der ønsker sådan en lov, er ikke værdig til at lede Danmark. Jeg håber, at denne sag, får Mette Frederiksen & Co. til at træde tilbage. Men det kræver, at tilstrækkeligt mange i befolkningen vågner, inden det er for sent, og loven er blevet vedtaget.

Vågn op nu – og væk din nabo!

Opdatering 14.10.2020: Ovenstående link virker ikke længere, men udkastet kan læses/downloades her i stedet for.

4 1 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments