Jeg besvarer ikke længere kommentarer på Facebook

I protest mod fraværet af ytringsfrihed på Facebook så besvarer jeg ikke længere kommentarer på Facebook. Heller ikke om FO (Forsvarets Oplysningstjeneste). Jeg deler kun links på Facebook.

For kommentarer og debat henviser jeg til PerBraendgaard.dk, hvor jeg fortsat vil søge sandheden og sige min mening, også selvom den måtte være ildehørt af nogen.

Det er mit indtryk, at der nu er godt gang i de psykologiske operationer og informationskrigeriske fælder. Jeg er i hvert fald blevet bombarderet med flere de sidste dage, som jeg har kunnet afvise som falske ved hjælp af kritisk informationssøgning. Angrebene giver sig ud for at være store afsløringer om coronabedrag, men de er reelt udtryk for lav intelligens eller bevidst plantede fælder for godtroende, naive sandhedssøgere – efter min mening.

Lad mig skære det helt ud i pap: Jeg deler links, men jeg skriver ikke tekst på Facebook, da jeg ikke vil bidrage til indholdet på et socialt medie, hvor der ikke er ytringsfrihed.

Tilmeld
Besked om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments