Tysk advokat sagsøger corona-kriminelle

Tysk advokat gør klar til at sagsøge de store corona-kriminelle for forbrydelser mod menneskeheden. Vi bør gøre det samme her i Danmark.

Tyskland er så vidt jeg kan se det land i verden, hvor der har været de mest massive folkelige demonstrationer imod coronismen.

Danmarks førende propagandamedie DR har i en helt ekstrem grad underdrevet antallet af personer, der er mødt op i Tyskland til deres demonstrationer imod coronismen. Dem, der kontrollerer DR, er formentlig bange for, at også det danske folk går på gaderne i lige så store antal.

Det tyder på, at tyskerne har lært af deres historie. Tyskerne blev i 1930’erne forført af Hitler og nazismen til at hade jøderne og give al magt til det nazistiske regime. Erstat “jøder” med “corona” samt “nazisme” med “sundhed og sikkerhed”, så er det principielt set det samme forsøg på fascistisk magtovertagelse, der foregår i både Tyskland og Danmark nu som dengang. Tyskerne har bare så meget sund skam i livet, at de nægter at gentage fortidens fejl. Derfor har de gennemskuet, hvad der foregår. Derfor går de på gaderne og demonstrerer. Derfor er der så stor opbakning fra læger og advokater til kampen imod coronismen i Tyskland.

Det sidste nye og meget opmuntrende skud på stammen fra den tyske frihedsbevægelse er, at den tysk-amerikanske advokat Reiner Fuellmich vil sagsøge de personer, som beviserne tyder på står bag forbrydelserne imod menneskeheden. Han præsenterer sagen i denne video:

Det ville være en smuk afslutning på denne 3. Verdenskrig, hvis det bliver det tyske folk, der befrier resten af verdens folk fra det igangværende forsøg på et globalt sundhedsfascistisk diktatur.

Det ville være dejligt, hvis en modig advokat i Danmark vil lade sig inspirere af hans tyske kollega og starte en tilsvarende indsamling af beviser med henblik på at sagsøge de mistænkte i Danmark. Det nytter ikke noget at melde de mistænkte til politiet, da politiet jo er en del af det samme problematiske system. Det er nødt til at være en privat, uafhængig undersøgelse og et privat søgsmål imod de mistænkte for forbrydelser imod det danske folk.

Jeg foreslår, at en gruppe af private virksomhedsejere, der er økonomisk truet af coronismen, går sammen om at finansiere Dansk Corona Tribunal (arbejdstitel), som på en 100 % seriøs og totalt ikke-polemisk måde samler beviser og sagsøger de mistænkte. Jeg hjælper gerne med rådgivning af en sådan gruppe og organisation. Jeg kan faktisk godt være ikke-polemisk og helt nede på jorden, selvom dramatisk retorik er min naturlige stil her i bloggen. 🙂

Tilmeld
Besked om