Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Tysk advokat sagsøger corona-kriminelle

Tysk advokat gør klar til at sagsøge de store corona-kriminelle for forbrydelser mod menneskeheden. Vi bør gøre det samme her i Danmark. Tyskland er så vidt jeg kan se det land i verden, hvor der har været de mest massive folkelige demonstrationer imod coronismen. Danmarks førende propagandamedie DR har i en helt ekstrem grad underdrevet […]

Tysk advokat gør klar til at sagsøge de store corona-kriminelle for forbrydelser mod menneskeheden. Vi bør gøre det samme her i Danmark. Tyskland er så vidt jeg kan se det land i verden, hvor der har været de mest massive folkelige demonstrationer imod coronismen. Danmarks førende propagandamedie DR har i en helt ekstrem grad underdrevet […]
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x