Tysk advokat sagsøger corona-kriminelle

Tysk advokat gør klar til at sagsøge de store corona-kriminelle for forbrydelser mod menneskeheden. Vi bør gøre det samme her i Danmark.

Tyskland er så vidt jeg kan se det land i verden, hvor der har været de mest massive folkelige demonstrationer imod coronismen.

Danmarks førende propagandamedie DR har i en helt ekstrem grad underdrevet antallet af personer, der er mødt op i Tyskland til deres demonstrationer imod coronismen. Dem, der kontrollerer DR, er formentlig bange for, at også det danske folk går på gaderne i lige så store antal.

Det tyder på, at tyskerne har lært af deres historie. Tyskerne blev i 1930’erne forført af Hitler og nazismen til at hade jøderne og give al magt til det nazistiske regime. Erstat “jøder” med “corona” samt “nazisme” med “sundhed og sikkerhed”, så er det principielt set det samme forsøg på fascistisk magtovertagelse, der foregår i både Tyskland og Danmark nu som dengang. Tyskerne har bare så meget sund skam i livet, at de nægter at gentage fortidens fejl. Derfor har de gennemskuet, hvad der foregår. Derfor går de på gaderne og demonstrerer. Derfor er der så stor opbakning fra læger og advokater til kampen imod coronismen i Tyskland.

Det sidste nye og meget opmuntrende skud på stammen fra den tyske frihedsbevægelse er, at den tysk-amerikanske advokat Reiner Fuellmich vil sagsøge de personer, som beviserne tyder på står bag forbrydelserne imod menneskeheden. Han præsenterer sagen i denne video:

Det ville være en smuk afslutning på denne 3. Verdenskrig, hvis det bliver det tyske folk, der befrier resten af verdens folk fra det igangværende forsøg på et globalt sundhedsfascistisk diktatur.

Det ville være dejligt, hvis en modig advokat i Danmark vil lade sig inspirere af hans tyske kollega og starte en tilsvarende indsamling af beviser med henblik på at sagsøge de mistænkte i Danmark. Det nytter ikke noget at melde de mistænkte til politiet, da politiet jo er en del af det samme problematiske system. Det er nødt til at være en privat, uafhængig undersøgelse og et privat søgsmål imod de mistænkte for forbrydelser imod det danske folk.

Jeg foreslår, at en gruppe af private virksomhedsejere, der er økonomisk truet af coronismen, går sammen om at finansiere Dansk Corona Tribunal (arbejdstitel), som på en 100 % seriøs og totalt ikke-polemisk måde samler beviser og sagsøger de mistænkte. Jeg hjælper gerne med rådgivning af en sådan gruppe og organisation. Jeg kan faktisk godt være ikke-polemisk og helt nede på jorden, selvom dramatisk retorik er min naturlige stil her i bloggen. 🙂

Tilmeld
Besked om
guest

5 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
PeterT
onsdag, 21 oktober 2020, 15:56 15:56

This case seems to be suppressed in most countries, it does not run on mainstream news – the fact that one of Europes most famous layers is suing WHOs leader, the inventor of the corona test, and the author of the panic paper – this fact has not even been mentioned in our media, not tv, not newspapers or their websites. It is also very difficult to find through Google or Youtube, unless a friend tells you. Youtube deleted Fuellmichs video the 21 October (however now another video is up on his channel). With such an important possible world corruption… Read more »

PeterT
lørdag, 24 oktober 2020, 14:07 14:07

Jeg tror at han har ret Per, corona faren og spredning er overdrevet. 1) Faren – Hvis man kikke nøje i dødsraporter, og ekskluderer anddre mulig dødsårsage, ender vi med en tal der svar til almindelig influenza. Den dræber ikke flere end almindelig influenza dræber vært år. 2) Corona test – der står i dens brugsvejledning at den er ikke ejnet til at diagnosticerer. Opfinderen Drosten, sagde selv i et interview at den er så følsomt at det kan teste postivet i sunde mennesker. En anden læge der har testet den siger at den viser flere positiver end er tilfælden,… Read more »

PeterT
lørdag, 31 oktober 2020, 20:03 20:03

Hej Allesamen – hvad synes du om den måde corona restriktioner situationen har udviklet sig? Lad mig informere dig om at siden begyndelse af denne situation har det været læger, videnskabsmænd og andre eksperter der har været uenigt med WHO, disse mennesker har ikke fået lov til at komme frem i medie. Der har ikke været muligt at få et åben videnskabelig diskussion om dette. Nu har eksperter og advokater samlet sig i grupper i mange lande for at tage sagen til retten, siden retten ser ud til at være den eneste mulighed for at de virkelig tal kommer på… Read more »

Last edited 1 year ago by PeterT
PeterT
lørdag, 31 oktober 2020, 20:22 20:22

Den bedste resume og uddybning af sagen, er på engelsk, og kan findes her: https://docdro.id/r52YJIU

En anden god bog, som er på DANSK, og er fra http://www.coronawhistleblower.org er “En Hyldelst til Corona Whistleblowers” og kan findes her: https://usercontent.one/wp/coronawhistleblower.org/wp-content/uploads/2020/05/Article_danish_05.pdf