En sammenligning af CoVid-19 med AIDS-81

Jeg kan se flere sammenhænge mellem den aktuelle situation med corona og situationen med HIV/AIDS i 1980’erne. Blandt andet er frygt et gennemgående tema.

CoVid-19 står for coronavirus disease først opdaget i 2019. Det er en ny sygdom, der skyldes et nyopdaget coronavirus, der er blevet givet navnet SARS-CoV-2. Det står for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2. 2-tallet er tilføjet, da man allerede kendte et SARS-CoV i forvejen.

AIDS bliver ikke officielt kaldt AIDS-81, men den første nyhedshistorie om AIDS blev bragt den 18. maj 1981. Det vil derfor være logisk at opdatere navnet på den sygdom til AIDS-81. AIDS er en sygdom, der skyldes smitte med HIV (human immundefekt virus).

Allerede før coronaskandalen startede i Danmark, var jeg begyndt at se kritisk på HIV/AIDS-historien. Der er flere påfaldende sammenfald, bl.a.:

  • Først blev den nye sygdom med de nye symptomer opdaget, hvorefter man på meget kort tid isolerede årsagen til et nyopdaget virus
  • Mange, der bliver testet positive for smitte med det nye virus, mærker slet ingen symptomer (AIDS kan betragtes som en senfølge til HIV, ligesom man nu også taler om senfølger til smitte med det nye coronavirus)
  • Både CoVid-19 og AIDS bliver behandlet med medikamenter, der kan have alvorlige bivirkninger, og hvor det så sidenhen bliver vanskeligt at finde ud af, hvorvidt øget risiko for sygdom og død skyldes virusinfektion eller bivirkninger til medicin, hvorved statistikkerne bliver forvrænget, så virus kommer til at fremstå meget farligere, end det måske reelt er
  • Man kan blive diagnosticeret med både CoVid-19 og AIDS alene som følge af en (tvivlsom) virustest, uden at der behøver være nogle særlige definerende sygdomssymptomer (med andre ord: CoVid-19 er den diagnose du får, hvis du er testet coronapositiv, og AIDS er den diagnose, du får, hvis du fejler hvad som helst relateret til immunforsvaret, og samtidig er testet HIV-positiv)
  • Forskning og debat om andre mulige årsager til de observerede sygdomssymptomer blev ignoreret, undertrykt og modtog ingen finansiering (herunder forskning i co-faktorer, altså andre faktorer end HIV der er nødvendige for udviklingen af AIDS)
  • Der var massive oplysningskampagner, der fremkaldte udbredt frygt i hele verdens befolkning (alle der gennemgik pubertet eller seksuel debut i 1980’erne er blevet skræmte fra at nyde fri sex fuldt ud; HIV/AIDS var desuden en effektiv modgift til hippiebølgen fra 1960’erne inklusiv dens kritik af samfundssystemet og de bedrageriske krige)
  • Nye industrier blev skabt eller udviklet med gigantiske pengebeløb i ryggen
  • Anthony Fauci var frontfigur i både AIDS-81 og CoVid-19

Blandt de andre årsager eller co-faktorer til AIDS, som er blevet ignoreret, siden man rettede fokus på HIV som den eneste mulige årsag er analsex. Jeg har lavet videnskabelige litteratursøgninger på emnet, og der er i de senere år dukket studier op med to linjer af evidens:

  1. Analsex øger forekomsten af en skadelig bakterie i tarmen
  2. Tilstedeværelse af den skadelige bakterie i tarmen er forbundet med svækket immunforsvar

Jeg vil i et senere indlæg gå mere i detaljer med denne bakterie (som altså er noget andet end HIV) og de konkrete undersøgelser. Men den nye forskning er opstået i kølvandet på den aktuelle interesse for sammenhængene mellem tarmen og resten af kroppens sundhed og risiko for sygdom. Sammenhængen mellem de to linjer af evidens er mig bekendt endnu ikke blevet påpeget af nogen AIDS-forskere. Måske er de bange for at miste finansiering eller status, hvis de vover sig til at forske i andet end, hvordan HIV medfører AIDS?

Men altså: Hvad nu hvis HIV ikke (kun) er en aktør i udviklingen af AIDS men (også) en passiv markør for overdrevet analsex, som så har medført en tarmflora, der svækker immunforsvaret?

Bør vi begynde at oplyse både bøsser og heteroseksuelle om, at for meget analsex kan svække immunforsvaret, også selvom man forbliver HIV-negativ?
4 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments