Psykologisk kommunikationskrig: Sådan virker kontrolleret opposition

Mange, der først er vågnet op nu til coronaen, kender ikke til kontrolleret opposition, så det vil jeg forklare i dette indlæg. Det er en strategi, der bliver anvendt i psykologisk informationskrig. Det er en avanceret form for propaganda, der typisk bliver udført af efterretningstjenester eller andre, der har noget meget vigtigt at skjule for … Læs videre Psykologisk kommunikationskrig: Sådan virker kontrolleret opposition
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.