Free Observer er Forsvarets Oplysningstjeneste – og de ELSKER coronaen!

Forsvarets Oplysningstjeneste – også kendt som Free Observer – er glade for coronaen. Så fortaber vi os nemlig i kunstige problemer, hvorved vi glemmer de virkelige problemer og synder i fortiden.

Corona er et kunstigt problem, der er blæst helt ud af proportioner. Det er den perfekte distraktion fra de reelle problemer, som Forsvaret dækker over, der burde blæses helt ind i proportioner. Hvis det lykkes Forsvarets Oplysningstjeneste med deres Free Observer-projekt at etablere en stor medieplatform, som bliver opfattet som magtkritisk, så får ejerne en unik position til at bestemme, hvilke dele af magten der må kritiseres og hvilke dele, der ikke må.

Free Observer er etableret af to personer, der bruger numerologiske navne. Carolina Simonsen er et numerologisk navn, der dækker over kvindens oprindelige navn (Sophie Mathiesen), som hun hed i de år, hvor hun var ansat i Forsvarskommandoen som specialkonsulent i strategi og organisationsudvikling med ansvarsområder for strategisk målstyring og evaluering.

Martin Juncher hedder slet ikke det længere, da han også har været ved numerolog og nu hedder Nicholaz Fredrick August Dellavalierra. Numerologiske navne er smarte, hvis man har noget at skjule i sin fortid eller nutid. Det er også smart, hvis man af strategiske årsager ønsker at fremstå som tosset i mainstream.

Det er samtidig påfaldende, at Forsvaret kalder sig Forsvaret, selvom de siden 11. september 2001 kun har været involveret i angreb. Her er gratis numerologiske rådgivning fra mig: Da 2 + 2 giver 4, så bør I skifte navn fra Forsvaret til Angrebet. Der er god karma i have et ærligt navn.

Det er ikke så svært at finde ud af, hvad det er, Forsvaret ønsker at dække over, nemlig baggrunden for Danmarks deltagelse i krigene i Afghanistan og Irak. Det blev forsøgt undersøgt i Irak- og Afghanistankommissionen, som dog blev nedlagt igen af Løkke-Rasmussen-regeringen i 2015. Undersøgelseskommissionen har været død siden.

Alt dette er selvfølgelig blot min holdning, der dog er baseret på ganske dybdegående studier af fakta, politik og propaganda. Det er desuden min holdning, at det, Forsvarets Oplysningstjeneste reelt ønsker at dække over er dette:

  • 9/11 blev udført af et netværk af organiseret kriminelle med zionisme som fælles ideologi, hvor uskyldige muslimer blev gjort til syndebukke
  • Det blev aldrig ordentligt bevist, at Osama bin Laden, Al Qaeda og Taliban i Afghanistan var involveret i 9/11, så invasionen af Afghanistan var grundløs
  • Invasionen af Irak i 2003 var baseret på løgnagtige rapporter fra amerikanske efterretningstjenester om, at Irak havde masseødelæggelsesvåben
  • Danmark gik med ind i USA’s krige uden at kræve den nødvendige dokumentation for krigenes relevans og lovlighed
  • USA blev bedraget til at føre krig mod Israels fjender med henblik på realisering af Yinon-planen, hvor målet er at etablere et meget større Israel ved at ødelægge de omkringliggende arabiske lande
  • Danmark har været i krige, der har tjent Israels og ikke Danmarks interesser – tværtimod har krigene kun øget risikoen for islamistisk terror i Danmark
2.7 17 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
onsdag, 7 oktober 2020, 9:50 09:50

Indtil videre giver jeg “Free Observer” – 10 ud af 10 Stjerner. OG det er betinget af, at de naturligvis også tager hul på 911-kollapset af “World Trade Center 7” – der er den direkte vej til indsigt i de løgne som Dannarks deltagelse i ulovlige angrebskrige tager afsæt i. Jeg vil tilføje, at jeg finder, at du er for hurtigt ude med riven her Per? “Free Observer” er helt nye – og har travlt med at advare danskerne imod vacciner og statskup. De er med andre ord i gang med “brandslukning”. Danmark er som et hus, der hænger ud… Read more »