Free Observer er Forsvarets Oplysningstjeneste – og de ELSKER coronaen!

Forsvarets Oplysningstjeneste – også kendt som Free Observer – er glade for coronaen. Så fortaber vi os nemlig i kunstige problemer, hvorved vi glemmer de virkelige problemer og synder i fortiden. Corona er et kunstigt problem, der er blæst helt ud af proportioner. Det er den perfekte distraktion fra de reelle problemer, som Forsvaret dækker … Læs videre Free Observer er Forsvarets Oplysningstjeneste – og de ELSKER coronaen!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 7 oktober 2020, 9:50 09:50

Indtil videre giver jeg “Free Observer” – 10 ud af 10 Stjerner. OG det er betinget af, at de naturligvis også tager hul på 911-kollapset af “World Trade Center 7” – der er den direkte vej til indsigt i de løgne som Dannarks deltagelse i ulovlige angrebskrige tager afsæt i. Jeg vil tilføje, at jeg finder, at du er for hurtigt ude med riven her Per? “Free Observer” er helt nye – og har travlt med at advare danskerne imod vacciner og statskup. De er med andre ord i gang med “brandslukning”. Danmark er som et hus, der hænger ud… Read more »