Free Observer er Forsvarets Oplysningstjeneste – og de ELSKER coronaen!

Forsvarets Oplysningstjeneste – også kendt som Free Observer – er glade for coronaen. Så fortaber vi os nemlig i kunstige problemer, hvorved vi glemmer de virkelige problemer og synder i fortiden. Corona er et kunstigt problem, der er blæst helt ud af proportioner. Det er den perfekte distraktion fra de reelle problemer, som Forsvaret dækker … Læs videre Free Observer er Forsvarets Oplysningstjeneste – og de ELSKER coronaen!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
onsdag, 7 oktober 2020, 9:50 09:50

Indtil videre giver jeg “Free Observer” – 10 ud af 10 Stjerner. OG det er betinget af, at de naturligvis også tager hul på 911-kollapset af “World Trade Center 7” – der er den direkte vej til indsigt i de løgne som Dannarks deltagelse i ulovlige angrebskrige tager afsæt i. Jeg vil tilføje, at jeg finder, at du er for hurtigt ude med riven her Per? “Free Observer” er helt nye – og har travlt med at advare danskerne imod vacciner og statskup. De er med andre ord i gang med “brandslukning”. Danmark er som et hus, der hænger ud… Read more »