Det zionistiske mundbindspoliti har besøgt mig igen i dag

For en time siden ringede det på min dør. Det var to betjente fra Københavns Politi. De bad mig forklare min færden i dag. Jeg fortalte om min gåtur ind til en cafe i Indre By, og hvordan jeg på vejen hjem havde besøgt nogle serveringssteder for at spørge, om de respekterer kundens ret til ikke at bruge mundbind. Turen gik også forbi de to synagoger, hvor jeg tog nogle billeder af det ekstreme ressourcespild, der foregår der. Jeg fik også en hyggelig snak med en af soldaterne på Krystalgade.

Så Københavns Politi er åbenbart begyndt at følge efter mig på mine spadsereture. Hvor hyggeligt! Næste gang skal de bare sige til, så kan vi holde i hånd. Den ene af betjentene virkede faktisk ret sød og lækker. 🙂

Jeg optog selvfølgelig hele besøget på video, indtil min telefon løb tør for hukommelse, hvorefter jeg skiftede til lydoptagelse.
3.1 15 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
Jens Angelsgaard
torsdag, 8 oktober 2020, 16:30 16:30

“De (politiet) bad mig forklare min færden i dag…”

De er helt væk jo! “Forklare sin færden!?” Per, su bør sætte en advokat på. De er helt galt afmarcheret. Hvis du er mistænkt for noget, så kan de skrive til din advokat og aftale møde på et af advokaten fastsat sted, hvor du IKKE har pligt til at udtale dig – og hvor du afhøres med en sigtets rettigheder. Så de kan sende noget på skrift til din NEM-ID eller de kan forlade stedet og situationen ganske per omgående! It is THAT SIMPLE!