Det zionistiske mundbindspoliti har besøgt mig igen i dag

For en time siden ringede det på min dør. Det var to betjente fra Københavns Politi. De bad mig forklare min færden i dag. Jeg fortalte om min gåtur ind til en cafe i Indre By, og hvordan jeg på vejen hjem havde besøgt nogle serveringssteder for at spørge, om de respekterer kundens ret til … Læs videre Det zionistiske mundbindspoliti har besøgt mig igen i dag
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen, Brændgaard Total or Åndelig Føde og være logget ind.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
torsdag, 8 oktober 2020, 16:30 16:30

“De (politiet) bad mig forklare min færden i dag…”

De er helt væk jo! “Forklare sin færden!?” Per, su bør sætte en advokat på. De er helt galt afmarcheret. Hvis du er mistænkt for noget, så kan de skrive til din advokat og aftale møde på et af advokaten fastsat sted, hvor du IKKE har pligt til at udtale dig – og hvor du afhøres med en sigtets rettigheder. Så de kan sende noget på skrift til din NEM-ID eller de kan forlade stedet og situationen ganske per omgående! It is THAT SIMPLE!