Endnu en Israel-kritiker fældet af MeToo

Nu er endnu en dansk Israel-kritiker blevet fældet af MeToo-våbnet. Jeg tænker på den aktuelle MeToo-sag i partiet Radikale Venstre, hvor Martin Østergaard er blevet tvunget til at forlade formandsposten, fordi partikollega og folketingsmedlem Lotte Rod føler sig krænket over, at Morten Østergaard lagde en hånd på hendes lår for ni år siden.

Det forlyder ikke, at han skulle have gjort noget andet eller mere end det: en hånd på et lår – for ni (9) år siden. Sofie Carsten Nielsen er den nye leder af partiet.

Tidligere har Folketingets måske mest Israel-kritiske parti – Enhedslisten – og partiets måske mest synlige Israel-kritiker – Ninna Hedeager Olsen – også været ramt en MeToo-sag. Den kan du læse mere om her.

Når man graver i MeToo-bevægelsens historie, så er der et navn, der dukker op igen og igen: den zionistiske mangemilliardær George Soros. Det er ham, der har finansieret udviklingen og udbredelsen af bevægelsen. Det er mit opfattelse, at MeToo-bevægelsen er planlagt våbengørelse af kvinder og sex, så MeToo-beskyldninger kan bruges til at bekæmpe enhver, der vover sig til at kritisere Israel.

Den politiske sexbombe har også ramt fodboldstjernen Christiano Ronaldo, som efter at have været ude og støtte Palæstina fik en sag på halsen, hvor en kvinde, han havde haft sex med for flere år siden, nu pludselig følte, at det var voldtægt. Det er mit indtryk, at Ronaldo siden har bøjet sig for presset fra den zionistiske lobby, og han har nu bl.a. optrådt i reklamer for en israelsk internet-virksomhed.

Tilbage til Morten Østergaard. Hans navn fremgår af en liste fra 25. juni 2020 på den zionistiske hjemmeside MIFF.dk – ikke at forveksle med MILF.dk – med Israel-kritiske medlemmer af Folketinget. Sofie Carsten Nielsen står også på listen, så jeg forventer, at MeToo-kampen fortsætter, indtil partiet har valgt en Israel-venlig (eller bare -ligeglad) forkvinde. I flere artikler bliver Sofie Carsten Nielsen nu hængt ud for at have medvirket i et cover-up af Østergaards hånd på Rods lår. Så mon ikke at også hun bliver ofret på det hellige MeToo-alter en af de nærmeste dage?

Lotte Rod har i øvrigt en interessant baggrund med familiær tilknytning til Nazi-Tyskland, så det kan have afstedkommet en overdrevet sympati for den zionistiske sag i dag.

“Min oldefar blev sendt i krig på tysk side, min bedstemor var en lille pige, da bombeflyene fløj forbi på vej til Hamborg, min mor måtte ikke se tysk fjernsyn – og mine forældre… de fandt på at sende mig i tysk skole i Aabenraa!” 

Lotte Rod

Hvem ved? Dette er jo blot spekulationer fra min side om et af mine yndlings-tabuemner: skjult israelsk/zionistisk indflydelse på dansk politik ved hjælp af ufine metoder.

Du kan læse mere om min egen MeToo-sag her, hvor jeg selv har indsamlet beviser for, at det var en gruppe på mindst tre personer med tilknytning til en zionistisk terrorbevægelse, der stod bag den planlagte falske voldtægtsanmeldelse mod mig.

Jeg har forsøgt at finde et foto af Lotte Rods lår som illustration til dette indlæg, men det var desværre ikke muligt.

0 0 vote
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments