Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Jeg vil gerne smittes med det nye coronavirus

Min ernæringsstatus er i top, så jeg er nu helt klar til at blive smittet med det nye coronavirus. Jeg tager C-vitamin, D-vitamin og zink i høje doser for at booste mit naturlige immunforsvar. Derudover indtager jeg regelmæssigt dampe fra en plante med meget stærke anti-inflammatoriske virkninger. Og jeg krammer meget, så det anti-inflammatoriske oxytocin-hormon […]

Min ernæringsstatus er i top, så jeg er nu helt klar til at blive smittet med det nye coronavirus. Jeg tager C-vitamin, D-vitamin og zink i høje doser for at booste mit naturlige immunforsvar. Derudover indtager jeg regelmæssigt dampe fra en plante med meget stærke anti-inflammatoriske virkninger. Og jeg krammer meget, så det anti-inflammatoriske oxytocin-hormon […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x