Jeg vil gerne smittes med det nye coronavirus

Min ernæringsstatus er i top, så jeg er nu helt klar til at blive smittet med det nye coronavirus. Jeg tager C-vitamin, D-vitamin og zink i høje doser for at booste mit naturlige immunforsvar. Derudover indtager jeg regelmæssigt dampe fra en plante med meget stærke anti-inflammatoriske virkninger. Og jeg krammer meget, så det anti-inflammatoriske oxytocin-hormon burde også være i top. Corona, kom an!

Men jeg er i tvivl om, hvad jeg egentlig skal gøre for at blive smittet. Kan man f.eks. møde op hos Statens Serum Institut, der først ikke kun finde, men så pludselig alligevel godt kunne finde det nye coronavirus og bede om at blive smittet af dem? Findes der krammeklubber for coronasmittede, hvor man kan møde op og kramme med i håbet om at blive smittet? Krammeklubber for coronasmittede vil i øvrigt være en god ide, da krammehormonet oxytocin teoretisk set burde være effektiv medicin mod CoVid-19. Især hvis man indtager cannabis samtidig, da cannabis også virker anti-inflammatorisk. Men det må vi jo heller ikke. Sundhed er ulovlig.

Hvad kan jeg så gøre? Jeg har prøvet at efterlyse coronasmittede, dengang jeg måtte skrive opslag på Facebook, som jeg eventuelt kunne mødes og kramme med. Det gav ikke rigtigt noget. Hvad nu hvis jeg møder op på en CoVid-19-afdeling, eller hvis jeg tilbyder kram til dem, der står i kø foran de hvide testtelte? Er det overhovedet lovligt at gøre det? Det ringede jeg faktisk til politiet og spurgte om for lang tid siden, og de har ikke ringet tilbage endnu. Det er ikke fordi, at jeg har tænkt mig at overholde loven, hvis den er urimelig. Det er mere af hensyn til mit budget (bøder) og ferieplanlægning (fængsel).

Jeg plejer normalt at være syg med en omgang influenza i november eller december hvert år. Det har jeg ikke været i denne sæson. Det kan muligvis skyldes, at jeg har lært mig selv, at jeg godt må gå i seng med Netflix uden at være syg. Men jeg er lidt bekymret for fraværet af influenza, da influenzavirus jo dræber kræftceller og træner immunforsvaret. Jeg vil skrive et indlæg med referencer til den forskning snart. Den er vældig interessant og overset.

”Det er sundt at være syg nogle gange.”
Henry David Thoreau

Så der er jo nok ikke andet at gøre end at vente og håbe på, at influenza og corona finder vej til min organisme snart. I følge myndighederne så kan man heldigvis selv gøre en del selv for at fremskynde den proces:

  • Lad være med at blive hjemme
  • Være sammen med mange mennesker
  • Rejse til forbudte lande
  • Lade være med at bruge mundbind i offentlig transport og på serveringssteder
  • Lade være med at bruge håndsprit
  • Lade være med at holde afstand
  • Kramme med flere og med fremmede

Må sygdom gøre dig sund! Må sygdom sætte dig fri!

Tilmeld
Besked om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments