Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Våbengjort venlighed i corona-propagandaen

Det vigtigste socialpsykologiske våben i corona-propagandaen er våbengjort venlighed. Våbengjort venlighed er, når venlighed misbruges som et våben til at opnå et andet formål end ægte venlighed i en psykologisk krig om magt. Vi ser det for tiden ved, at brug af mundbind på serveringssteder og i offentlig transport bliver italesat som et tegn på […]

Det vigtigste socialpsykologiske våben i corona-propagandaen er våbengjort venlighed. Våbengjort venlighed er, når venlighed misbruges som et våben til at opnå et andet formål end ægte venlighed i en psykologisk krig om magt. Vi ser det for tiden ved, at brug af mundbind på serveringssteder og i offentlig transport bliver italesat som et tegn på […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x