De falske jøder og deres propaganda slog Jesus ihjel

Hvis du vil forstå den psykologiske og åndelige krig, der er i gang nu, så er det vigtigt at forstå historien om Jesus, og hvordan han blev dømt til døden. Optakten til mordet på Jesus Kristus er beskrevet i kapitel 26-27 i Matthæusevangeliet i Det Nye Testamente. Da samledes ypperstepræsterne og folkets ældste i gården … Læs videre De falske jøder og deres propaganda slog Jesus ihjel
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total abonnement per måned, Total abonnement per år or Spirituelt medlemskab per år og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
fredag, 9 oktober 2020, 10:00 10:00

“Én fange skulle frigives i påsken. Det var jødisk skik. Pilatus håbede, at han kunne undgå at henrette Jesus ved at give folket valget mellem at få frigivet Jesus eller den grove røver Barabbas. Men folkeskaren råbte, at de ville have Barabbas fri og Jesus korsfæstet.” (Pudsigt – menneskeheden har IKKE udviklet sig en tøddel – efter to årtusinder stemmer de fortsat på deres bøddel!)