Lad os demonstrere mod Satans synagoge i Danmark

Der ligger en afdeling af Satans synagoge på min rute fra Østerbro til Indre By. Også i dag spadserede jeg en tur forbi satanisterne på Ole Suhrs Gade 10. Jeg gik stille og roligt med min paraply i regnen, da jeg blev råbt an af en politimand, der stod med to svært bevæbnede soldater og beskyttede satanisterne mod at blive forstyrret af kristne kritikere.

Jeg forklarede politimanden – igen – om min sag og frustration over, at politiet og militæret beskytter dem, der har angrebet mig, når det samtidig er komplet umuligt for mig at få startet en efterforskning af mine velbegrundede mistanker. Jeg forsikrede ham om, at jeg har tænkt mig at fortsætte min fredelige demonstration mod og oplysning om Satans synagoge, indtil retfærdigheden er sket fyldest.

Hvis du vil være med til at demonstrere mod Satans synagoge i Danmark, så er du velkommen til at kontakte mig, så vi kan få lavet et større arrangement end mine spadsereture med politiet i hælene. Det er mig en gåde, at kristne bare lader stå stil, mens de falske jøder (zionister) smadrer verden med deres penge og propaganda. Det er på tide, at vi rejser os og gør som den ægte jøde Jesus og kalder de falske jøder, hvad de reelt er: Satans synagoge!

1.8 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments