Vi har brug for MERE (bevidst) sexisme!

Hvis ‘nationalisme’ er at dyrke det nationale, så må ‘sexisme’ være at dyrke det seksuelle.

Det er min opfattelse, at både vores sundhed og ånd har brug for MERE sexisme i samfundet. Når det foregår med bevidsthed i stedet for druk, så kan sexisme fremme både sundhed og ånd.

Jeg er derfor altid åben for sund sexisme i mine relationer med både veninder, kunder, arbejdsgivere, klienter, praktikanter, chefer, medarbejdere, politikere, journalister, krammeklubmedlemmer, kursister og andre kvindelige samarbejdspartner. Selvfølgelig kun med lækre kvinder, der også ønsker det, hvor energien matcher, og som ikke er zionistiske MeToo-agenter eller krænkelsesparate feminister på jagt efter et offerkort til magtspillet.

Til mændene kan jeg tilbyde en sund omgang mandehørm og vejledning i at blive så attraktive mænd, at kvinderne bliver så liderlige, at de først siger nej til sex bagefter. Hvis der opstår ynk bagefter, så håndterer vi også det – sammen som mænd der hviler i sund maskulinitet og fri seksualitet, der er så respektfuld overfor kvinder, at vi både respekterer JA og NEJ til sex!

2.3 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments