Advarsel: Magthaverne fjerner vores frihed under dække af corona

Der er god grund til at være meget bange i denne tid – men ikke for det nye coronavirus. Det, vi bør være virkeligt bange for, er, at vores frihed bliver fjernet.

Det burde nu være tydeligt for enhver, der kan læse statistik og forstå videnskab, at corona blot er en lidt anderledes form for influenza eller lungebetændelse. Den er ikke noget at være så bange for. Frygten er skabt af medierne, regeringen og myndighederne – ikke af sygdommen.

Men der er alligevel gode grund til at være bange. Meget mere bange end hvis corona var så farlig en virus, som propaganda-pressen prøver at overbevise os om. Det, vi bør være virkeligt bange for, er, det, der bliver påstået som værende ‘konsekvenser af’ eller ‘løsninger på’ coronaen.

To gode grunde til at være bange – meget bange

  1. Regeringen ønsker at indføre et totalitært, tyrannisk, fascistisk diktatur under dække af corona, sundhed og sikkerhed. Hvis du ikke tror på det, så læs regeringens eget udkast til ny, permanent epidemilov. Den bliver forhåbentlig ikke vedtaget i den form, men blot det at regeringen kan finde på at foreslå det er en skandale af historiske dimensioner!
  2. Centralbankerne ønsker at nulstille verdensøkonomien under dække af coronaen. Det lægger de ikke engang skjul på selv. Frie økonomiske iagttagere vurderer, at det vil omfatte et nyt økonomisk system, hvor de private banker bliver erstattet med, at alle borgere skal have en obligatorisk konto direkte i centralbanken, dvs. Nationalbanken i Danmark. Kontanter vil blive forbudt, bl.a. fordi at de jo kan sprede virus, så alle betalinger skal foregå digitalt. Befolkningen vil blive bestukket med basisløn, der ikke kræver, at man arbejder for pengene, og som vil gøre det muligt at have penge nok til et minimum af eksistens og forbrug. Hvis individer begynder at brokke sig over kontrolsystemet, så vil de blive trukket i basisløn og deres eventuelle andre kilder til indkomst, ligesom de vil blive begrænset i, hvor mange penge de kan bruge. De farligste dissidenter vil fuldstændigt få lukket for at modtage og betale penge via centralbanken, og da ingen butikker tør modtage kontanter, så bliver man reelt gjort ludfattig i det kommende, digitale pengefængsel.

Friheden bliver presset ud af os ved hjælp af vores frygt og vores længsel efter tryghed.

Dette ondartede system kan kun blive gennemført, så længe folk er uoplyste og lammet af corona-frygt. Modgiften er oplysning og formidling af evidensbaserede fakta om corona, der kan reducere frygten og genetablere frihed og logisk tænkning. På den måde kan vi måske ligefrem få gang i den meget tiltrængte frihedsrevolution i både sundhed og økonomi. Det omfatter et frihedsbaseret pengesystem og en frihedsbaseret tilgang til sundhed. Før vi når til det, så er vi jo nok nogle i frontlinjen, der må ofre livet, men vores blogindlæg, bøger og relationer vil leve evigt.

Tilmeld
Besked om