Kategorier
Åbent brev Indlæg

Kære politi. Jeg går hjemmefra om lidt

Google-annonce:

Jeg ved, at I jo åbenbart overvåger min færden formentlig ved at overvåge min telefon. Så dette er blot en servicemeddelelse: Jeg går hjemmefra om lidt, og ruten går også i dag gennem Ole Suhrs Gade forbi Satans synagoge. Jeg giver et kram, hvis I vil tale med mig igen. Og jeg forbeholder mig min ret til på fredelig vis fortsat at udtrykke min protest mod, at Satans synagoge bliver bevogtet af både politi og militær samtidig med, at det er komplet umuligt at trænge igennem til politiet med begrundede mistanker mod en højtstående satanist. Vi ses om lidt.

Google-annonce:
3 2 stemmer
Brugervurdering
2
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x

Discover more from per Brændgaard

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading