Kategorier
Åbne breve Brændgaard Bloggen Offentlig

Kære politi. Jeg går hjemmefra om lidt

Jeg ved, at I jo åbenbart overvåger min færden formentlig ved at overvåge min telefon. Så dette er blot en servicemeddelelse: Jeg går hjemmefra om lidt, og ruten går også i dag gennem Ole Suhrs Gade forbi Satans synagoge. Jeg giver et kram, hvis I vil tale med mig igen. Og jeg forbeholder mig min ret til på fredelig vis fortsat at udtrykke min protest mod, at Satans synagoge bliver bevogtet af både politi og militær samtidig med, at det er komplet umuligt at trænge igennem til politiet med begrundede mistanker mod en højtstående satanist. Vi ses om lidt.


Discover more from per Brændgaard (pB)

Subscribe to get the latest posts to your email.

3 2 stemmer
Brugervurdering
0
Du er hjerteligt velkommen til at kommentere.x
()
x