MeToo er et politisk våben; husk det!

Midt i den for tiden ophedede MeToo-debat i Danmark vil jeg gerne minde om, at den af George Soros sponsorerede MeToo-bevægelse er et politisk våben, der tjener bl.a. disse formål:

  • at spilde vores tid og opmærksomhed på ligegyldigheder, så vi ikke har tid og opmærksomhed til at opdage de virkelige samfundsproblemer,
  • at dele befolkningen i to, så vi kan bekrige hinanden i stedet for at bekrige vores fælles fjende,
  • og at våbengøre kvinder, så de kan bekæmpe enhver mand med for meget af det rebelske testosteron-hormon i blodet, hvorved oprør mod den virkelige undertrykkelse bliver forhindret.

Jeg ved ikke noget om de aktuelle MeToo-sager i pressen, men jeg ved af personlig erfaring, at man som heteroseksuel, kvindeglad mand let kan blive hængt ud i medierne for noget, man ikke har gjort. Så lad os lige tage det hele med et gran salt.

Og hvorfor er det, at alle for tiden åbenbart tror, at når en kvinde siger, at hun er blevet krænket, så er hun blevet krænket? Det er efter min mening fuldt ud på sin plads at mistænke en kvinde, der kommer med en MeToo-anklage (eller sexisme som det hedder for tiden) mod en mand for at have andre, politiske motiver. Under alle omstændigheder så er det dybt problematisk, når kvinders følelser bliver bevis for mænds krænkende handlinger. Denne sammenblanding af følelser og handlinger er giftig, men den baner vejen for det mazistiske diktatur, hvor alle politiske partiers ledere og alle ministre er kvinder, da ingen længere tør have mænd placeret i topstillinger, da det gør organisationen alt for sårbar. Mon ikke vi også snart ser det samme i virksomheders ledelser og bestyrelser: kvinder i toppen og mænd højst som næstkommanderende. Ikke at der behøver være noget i vejen med den organisering; det skal bare foregå på ordentlig vis i stedet for ved hjælp af våbengjort MeToo-ynk.

Min sag og de mange efterfølgende sager er i øvrigt dybt krænkende for de kvinder, der reelt er blevet udsat for overgreb, vold og voldtægt af mænd. De får ikke den medfølelse, som de har fortjent, når en hånd på et lår for 10 år siden, pludselig kan blive et stort problem. Eller hvis man kan miste chancen for nå til tops i politik, fordi en kvinde engang syntes, at man dansede for tæt til en fest. Eller hvis en liderlig kvinde kan give samtykke til sex og derefter bringe manden i shitstorm simpelthen ved at fortryde samtykket bagefter!

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments