Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Fra fascisme til MeToo: Hvad er det, vi ikke må gå op i?

Nu hvor pressen er gået i selvsving over mere eller mindre ligegyldige MeToo-sager, så tænker jeg: Hvad er det, vi ikke må gå opdage? Et af formålene med MeToo-våbnet er at fokusere folkets opmærksomhed på et bestemt emne, hvorved de ikke opdager et andet. Et kvalificeret bud på hvad det er, magthaverne ønsker, at vi […]

Nu hvor pressen er gået i selvsving over mere eller mindre ligegyldige MeToo-sager, så tænker jeg: Hvad er det, vi ikke må gå opdage? Et af formålene med MeToo-våbnet er at fokusere folkets opmærksomhed på et bestemt emne, hvorved de ikke opdager et andet. Et kvalificeret bud på hvad det er, magthaverne ønsker, at vi […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x