Det virkelige formål med CoVid-19: Gennemførelse af den fjerde industrielle revolution

Hvordan kan det være, at verdens ledere insisterer på at fortsætte skræmmekampagnen, frihedsberøvelsen og tvangslukningen, selvom CoVid-19 er ufarlig for raske mennesker? Hvad er årsagen til, at de fastholder de politiske tiltag, der er helt ude af proportioner med sygdommens smitsomhed og farlighed? Et bud på det er at se nærmere på hjemmesiden hos en … Læs videre Det virkelige formål med CoVid-19: Gennemførelse af den fjerde industrielle revolution
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Vammen
søndag, 18 oktober 2020, 5:26 05:26

Danske mink kommer i vejen for deres planer