Det virkelige formål med CoVid-19: Gennemførelse af den fjerde industrielle revolution

Hvordan kan det være, at verdens ledere insisterer på at fortsætte skræmmekampagnen, frihedsberøvelsen og tvangslukningen, selvom CoVid-19 er ufarlig for raske mennesker? Hvad er årsagen til, at de fastholder de politiske tiltag, der er helt ude af proportioner med sygdommens smitsomhed og farlighed?

Et bud på det er at se nærmere på hjemmesiden hos en af arrangørerne af den store coronaøvelse – Event 201 – der blev afholdt før man havde opdaget det nye coronavirus. Jeg tænker på World Economic Forum og deres Strategic Intelligence-underside, der beskriver planen for at bruge CoVid-19 til at gennemføre den fjerde industrielle revolution. Denne revolution er øverst på deres dagsorden, så de vil næppe lade irriterende kritiske tænkere forstyrre deres store plan. Den fjerde industrielle revolution medfører reelt, at vi alle bliver digitale slaver for den rige elite, der sidder på pengeskabelsen, og som ejer de store globale virksomheder.

Nå, men lad os se nærmere på World Economic Forums strategiske plan, hvor CoVid-19 spiller en central rolle. Tænk sig at man overhovedet kan finde på at bruge en ny sygdom, som man reelt ved meget lidt om, til en elitær samfundsrevolution som denne. Det er ikke just tegn på samvittighed. En ny sygdom som man tilmed havde forudset komme flere måneder i forvejen…

Deres strategiske plan er formuleret som et ur (de har copyright på modellen, så jeg tør ikke vise et screenshot af den her). Men lad mig starte fra starten og liste alle punkterne i kronologisk rækkefølge med deres egne ord:

 1. Health and Healthcare
 2. COVID-19
 3. Values
 4. Inclusive Design
 5. Arts and Culture
 6. Artificial Intelligence
 7. Digital Identity
 8. Internet of Things
 9. Agile Governance
 10. Corporate Governance
 11. Global Governance
 12. Cybersecurity
 13. Blockchain
 14. Innovation
 15. 5G
 16. Future of Economic Progress
 17. Workforce and Employment
 18. Public Finance and Social Protection
 19. Taxation
 20. Digital Communication
 21. Sustainable Development
 22. Mental Health
 23. The Great Reset
 24. Manufacturing and Production
 25. Digital Economy and New Value Creation
 26. 3D Printing
 27. Vaccination
 28. Gender Parity
 29. International Security
 30. Geopolitics
 31. Global Risks
 32. Drones
 33. Space
 34. Neuroscience
 35. Entrepreneurship
 36. Circular Economy
 37. Green New Deals
 38. Quantum Computing
 39. Virtual and Augmented Reality
 40. Future of Computing
 41. Precision Medicine
 42. Advanced Materials
 43. Biotechnology
 44. Justice and Law
 45. Future of Media, Entertainment and Culture

Deres plan er interaktiv, så man kan klikke sig ind på hvert punkt og læse underplanen for CoVid-19. Her kan man bl.a. se, at de er meget opmærksomme på mediernes rolle under CoVid-19. Den økonomiske kontrol af medierne er formentlig den vigtigste årsag til det næsten totale fravær af kritisk journalistik om corona i pressen. Og hvis der endelig har været et lille pip af kritik, så har det samme medie trofast bragt de senereste coronaskræmmetal fra myndighederne. Frygt sælger – og hvis der er noget, som medierne frygter, så er det nedgang i deres salg af abonnementer og annoncer.

Tilmeld
Besked om
guest
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Erik Vammen
søndag, 18 oktober 2020, 5:26 05:26

Danske mink kommer i vejen for deres planer