Problemet med jøderne: de må ikke kritiseres

På min opdagelsesrejse som politisk/spirituel sandhedssøger, der for alvor startede i 2016, er jeg ofte stødt på problemer med jøderne. Når jeg skriver ‘problemer’, så mener jeg problemer med at finde frem til, hvad sandheden egentlig er om de mennesker, der kalder sig jøder. Her opsummerer jeg de efter min mening 10 største problemer med jøderne.

  1. Hvis man kritiserer eller mistænker en jøde for noget som helst, så bliver man straks udskammet som hadefuld antisemit og vanvittig Holocaust-benægter. Det er f.eks. tilsyneladende umuligt at få Københavns Politi til at efterforske velbegrundede mistanker om planlagt falsk voldtægtsanmeldelse, hvis gerningspersonerne er tilknyttet en jødisk organisation.
  2. Det er umuligt at finde ud af, hvad jøder egentlig er, og hvad de egentlig tror på og arbejder for. Er de en religion, en race, en etnicitet, en familie, en kultur, en spiritualitet, en satanisme, en overherredømme-ideologi, en geopolitik, eller hvad?
  3. I mange lande er det decideret ulovligt at debattere jødernes lidelser under 2. Verdenskrig. Man kan komme flere år i fængsel, hvis man ønsker at se ordentlig dokumentation for, at 6 millioner jøder blev henrettet på industriel vis i gaskamre camoufleret som brusebade i nazisternes koncentrationslejre. Eller hvis man vover sig til at stille andre spørgsmål om disse vigtige historiske begivenheder. Ulovliggørelse af spørgsmål, debat og fakta er normalt noget, man forbinder med diktatoriske regimer, der har noget at skjule.
  4. Det er påfaldende, at det er så kulturelt og/eller juridisk ulovligt at kritisere jøderne i et kristent land, da Jesus jo mildest talt gav klar besked om de falske jøder i Det Nye Testamente. Altså dem, der kalder sig jøder uden at være det, og som i virkeligheden er fra Satans synagoge. Det burde derfor være omvendt, så enhver der kalder sig jøde skal mistænkes for, om han eller hun nu også virkelig er det, eller om de misbruger jødedommen til kriminelle formål. Hvis du har glemt, hvem Jesus er, så er det ham du burde tro på og bære i dit hjerte, hvis du er døbt eller medlem af Folkekirken.
  5. Det zionistiske projekt, der startede i midten af 1800-tallet, hvor nogle jøder begyndte at opføre sig som deres egen messias ved at arbejde for etableringen af staten Israel, er meget ulogisk og uforståeligt, da mange ortodokse jøder den dag i dag tager stærkt afstand fra etableringen af en jødisk stat før deres rigtige messias kommer. For de ortodokse jøder er staten Israel ren blasfemi, da de ikke mener, at det er menneskers opgave at udføre Guds værk. Jeg kan kun give dem ret, og så er vi tilbage ved, at det er svært at finde ud af, hvad jøder egentlig tror på, og hvornår jødedommen bliver misbrugt til politisk eller ligefrem kriminelle formål. Statens Israel er den dag i den den eneste stat i verden, der har ulovlige grænser – uden at nogen rigtigt gør noget ved det.
  6. Det er i især USA blevet moderne også for nogle kristne grupperinger at være militante zionister. Det er svært at se logikken og fornuften i den makabre dommedagstro. Det er derimod let at se logikken i, at jødedommen også i moderne tid bliver misbrugt til et politisk/økonomisk magtprojekt om at etablere en stat i midten af det olierige Mellemøsten. Men så er vi altså tilbage ved lige præcis det, som Jesus prøvede så aktivt at bekæmpe.
  7. Hvor er de ægte jøder, der er modstandere af staten Israel, og som holder med palæstinenserne? Hvorfor hører vi ikke noget om dem? Hvor er deres synagoger?
  8. Hvordan kan det være, at mange folkekirkepræster tilsyneladende tror, at ‘israelitterne’ i Biblen er de samme som ‘jøderne’? Kan de ikke læse Biblen? Der står jo tydeligt, at (1) Israel var det navn, som Jacob tog, efter han havde stjålet førstefødselsretten fra sin bror Esau via bedrag og (2) Jacob/Israel fik 12 sønner, hvis efterfølgere alle blev kaldt israelitter, men det var kun efterfølgerne af Judah, der blev kaldt jøder og bl.a. etablerede staten Judea (ikke Israel).
  9. Hvis nogen er “Guds udvalgte folk”, så er det i følge Biblen efterkommerne af Esau og ikke af bedrageren Jacob. Esau og Jacob var tvillinger, og Esau kom ud først, og intet kan ændre på det.
  10. Når israelitterne i følge Det Gamle Testamente gang på gang blev straffet så hårdt af Gud, så kunne det jo skyldes, at de var helt afmarcheret. Derfor måtte jøden Jesus på banen, rydde op og vise den sande vej til Gud. Det leder frem til en logisk definition på en ægte jøde: en person der kan spore sin slægt til Jacobs søn Judah, og som tror på (eller som venter på at blive klar til at tro på) Jesus, og som er kaldt på (eller som venter på at blive kaldt på) af Yeshua!
2.4 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments