Censuren på Facebook forhindrer deling af links med kritik af jøder, zionister og Rothschild-mafiaen

Det er min erfaring, at censuren på Facebook forhindrer deling af links til artikler med velbegrundet kritik af jøder, zionister og/eller Rothschild-mafiaen. Det omfatter også lødige artikler med ordentlige referencer, der ikke blot er tåbelig hadtale mod jøder, som der ganske vist også findes derude. Hvis kritikerne har ret i, at nogle af disse grupperinger … Læs videre Censuren på Facebook forhindrer deling af links med kritik af jøder, zionister og Rothschild-mafiaen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Abonnement og være logget ind.
6 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 17 oktober 2020, 9:15 09:15

Jovist – OG jeg synes lidt – at du glemmer at inkludere: 911-løgnen; Terrorløgnen og Corona-løgnen – der er centrale elementer i det forsøg med menneskeheden, der foregår?

Jens Angelsgaard
lørdag, 17 oktober 2020, 9:16 09:16

Og Klimaløgnen

Cba
Cba
søndag, 18 oktober 2020, 3:11 03:11

Det har du/I ret i. Men hvad gør vi for at stoppe det, covid restriktioner, klimaløgn osv fortsætter jo hvis vi ikke gør andet end blot at observere og skrive/snakke om det, så hvad er jeres forslag til at stoppe det???