Fire danske Israel-kritikere ramt af MeToo på to år

Der er to ting til fælles mellem Morten Østergaard, Frank Jensen, Ninna Hedeager Olsen og mig: vi har kritiseret Israel offentligt, og vi er blevet ramt af MeToo.

Jeg begyndte at efterforske den politiske våbengørelse af MeToo-bevægelsen, da jeg selv blev ramt i 2018-19.

MeToo-bevægelsen blev udbredt som følge af massiv finansiering af den zionistiske rigmand George Soros. Formålet har tilsyneladende været at våbengøre kvinders oplevelser af at være blevet krænket af mænd, så Soros kunne få ram på Trump. Jeg tror dog, at der ligger en meget dybere agenda bag denne politiske våbengørelse af kvinders følelser, der handler om at så splittelse (Del & Hersk), og som handler om at have et våben, som skruppelløse trådtrækkere kan rette mod enhver mand, de vil have karaktermyrdet.

Det er min klare opfattelse, at jeg blev forsøgt karaktermyrdet af MeToo, fordi jeg havde kritiseret Israel. Jeg har beviser for, at kvinden der meldte mig for voldtægt efter frivillig, samtykke-baseret sex har forbindelser til den verdens mest ekstremistiske, zionistiske organisation. Københavns Politi nægter at efterforske mine mistanker, men de kommer gerne og truer mig, hvis jeg har spadseret en tur forbi den synagoge, hvor de holder til. Jeg opfatter bl.a. derfor Københavns Politi som infiltreret af zionisme. Jeg har kendskab til en anden Israel-kritiker, der ligeledes er blevet ekstremt dårligt behandlet af Københavns Politi.

Jeg har fulgt de meget omtalte, politiske MeToo-sager, der har været efter min egen sag. Jeg tænker her på Ninna Hedeager Olsen, Martin Østergaard og Frank Jensen. Det fælles for de tre og mig er, at vi alle har været ude og kritisere Israel, hvorefter vi er blevet MeToo’et ud af politik.

  • Ninna Hedeager Olsen uddelte i 2019 Enhedslistens pris for at modarbejde staten Israel til tre medlemmer af den anti-israelske organisation BDS.
  • Morten Østergaard er på hadelisten på den zionistiske hjemmeside miff.dk i 2019, fordi han har skrevet under på en anti-israelsk erklæring. Den anden mandlige partileder på listen Uffe Elbæk fra Alternativet, og han er også siden blevet detroniseret. Alternativet har i øvrigt været meget kritiske i forhold til Israel i deres partiprogram. Nu er partiet i total opløsning.
  • Frank Jensen har boykottet Københavns Kommunes investeringer i israelske virksomheder. Mon ikke Lars Weiss hurtigt får løst det problem for Israel. Hans beslutning om det vil i hvert fald vise, hvor hans loyalitet ligger.

Jeg kender ikke andet til sagerne med Olsen, Østergaard og Jensen, end hvad jeg har læst i pressen. Jeg vil dog opfordre de ramte til selv at efterforske, om en eller flere af de personer, der har meldt dem for MeToo på den politisk kraftfulde måde, har forbindelser til Israel. Eller om der er andre, der har trukket i trådene. Jeg vil anbefale, at vi begynder at grave et spadestik dybere i al dette MeToo-rod.

Disclaimer: Dette indlæg er ikke et forsøg på at forsvare mænd, der krænker kvinder. Formålet med dette indlæg er udelukkende at præsentere et overset perspektiv, der kan og bør indgå i den samlede MeToo-debat fremover.

2.4 15 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments