MeToo og falsk voldtægtsanmeldelse i Biblen

Det er ikke en ny opfindelse, at en kvinde anmelder en mand for en voldtægt, han ikke har begået. Taktikken er beskrevet i Det Gamle Testamente, Første Mosebog, kapitel 39.

Det var Potifars hustru, der meldte Josef for at have forsøgt at voldtage hende, selvom det reelt var hende, der igen og igen prøvede at få sex med ham. Læs historien her

Josef er en af Jakobs 12 sønner. Josef var Jakobs yndlingssøn, og han havde fået ham med yndlingshustruen Rakel. Josef beskrives i Biblen som en vis mand, som i drømme havde fået at vide, at han kom til at herske over sine brødre. Derfor prøver brødrene at slå Josef ihjel. Det lykkes dog ikke, men de får ham i stedet solgt som slave til Egypten. Her kommer Josef så til at arbejde for en af Faraos mænd, Potifar, og det er Potifars hustru, der ser sig lun på Josef, der var en smuk mand iført en farverig kjortel. MeToo-sagen mod Josef ender med at sende ham i fængsel.

Jakob var ham, der skiftede navn til Israel, og efterkommerne af hans 12 sønner kaldes israelitter. Det lå i kortene og tegnene fra Gud, at Josef skulle være israelitternes leder. Brødrenes forsøg på at myrde Josef, deres succes med at få ham udvist og til sidst MeToo-sagen, der sendte Josef i fængsel, forhindrede Josef i fuldt ud af udleve den guddommelige mission. En af Josefs misundelige brødre er Judah. Efterkommerne af Judah kaldes jøder, og det er den eneste organiserede gruppe af israelitter, der stadigvæk eksisterer den dag i dag. Men i følge Biblen er jøderne ikke Guds udvalgte folk. Hvis nogen af Jakobs sønner var udvalgt, så var det Josef, og han blev slagtet af MeToo. Det er ligeledes forkert at omtale jødernes hjemland som Israel. Det korrekte navn er Judæa. Israelitterne i Biblen er ikke det samme som jøderne. Israelitterne er efterkommerne af alle Jakobs 12 sønner. Derudover gad jeg godt se dokumentationen for, at dem, der kalder sig jøder i dag, kan spore deres stamtræ hele vejen tilbage til Judah. De fleste kan højst spore familien tilbage til Østeuropa.

Vær på vagt!

Alle, der har valgt at følge den sande Gud, bør derfor være på vagt overfor både mordforsøg, udstødelsesforsøg og MeToo-angreb fra misundelige følgere af den falske Gud. Satans synagoge læser Biblen som en manual i manipulation og bedrag, så de selv kan gøre det, som deres “gud” ikke vil hjælpe dem med. Deres taktik virker dog kun så længe, at vi forbliver fordummede, naive og godtroende som følgere af Jesus. Den tid er slut!

3.3 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments