I am not convinced that Dmitriy Stuzhuk died from CoVid-19

Did Dmitriy Stuzhuk really die from CoVid-19? The news story COVID-DENIER DIES: Influencer, 33, who ‘thought Covid didn’t exist’ dies after catching the virus from Ukraine is going viral all around the world now. But I am not convinced that he died from CoVid-19. This is why. The only source of information is Instagram posts … Læs videre I am not convinced that Dmitriy Stuzhuk died from CoVid-19
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS or The Holistic Health Blog og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]