Kåre Mølbak tager fejl: det er ikke bevist, at 95 % er døde af corona

Kåre Mølbak bliver af pressen ført frem som uafhængig ekspert, selvom han reelt er part i sagen og massivt sponsoreret af Bill Gates.

Kåre Mølbak, der er direktør i Statens Serum Institut, sagde på fredagens pressemøde: “– I øjeblikket er 697 registreret (døde, red.). Vi har lavet et review af dødsattesterne. Det er 95 procent, der er døde af en diagnose, der er forenelig med corona. Der er ingen tvivl om, at langt hovedparten af patienterne er døde af corona.

Statens Serum Institut, der har slettet alle mails og fået 100 millioner kroner fra vaccinepusheren Bill Gates, mener altså, at vi skal stole på deres analyse af dødsattesterne, men Kåre Mølbaks udtalelse afslører samtidig det store hul i deres analyse. De har nemlig åbenbart stoppet analysen ved “en diagnose, der er forenelig med corona“. Den fremgangsmåde ville ikke holde i en retssag, hvis Corona var en person, der var anklaget for mord. Den korrekte fremgangsmåde er diffentialdiagnose. Den metode går ud på at teste for andre mulige årsager til de samme symptomer. Det er det spørgsmål, jeg igen og igen har stillet til SSI uden at få noget svar. Da corona angiveligt efterhånden kan give symptomer hele vejen rundt i kroppen fra lunger, over hjertet og kredsløbet til nervesystemet, og da ingen af disse symptomer er specifikke for corona, så har vi at gøre med en næsten altomfattende årsag til sygdom og død, hvor det nærmest kun er dødsfald ved trafikuheld, der med nød og næppe kan slippe uden om at blive klassificeret som “død af corona” af Kåre Mølbak og hans kumpaner.

Dansk Corona Tribunal nu!

Under alle omstændigheder må vi indse, at SSI med afsløringerne af Bill Gates massive donationer/bestikkelser (senest $207.877 den 3. december 2019, dvs. lige før starten på coronakrigen) er at betragte som part i sagen, der arbejder for Bill Gates’ agenda og ikke for det danske folk og vores sundhed. Det, vi har brug for nu, for at skabe balance i debatten/krigen er massive økonomiske investeringer i et vægtigt modspil til sundhedsmyndighederne og regeringen. Det kunne f.eks. være i form af et Dansk Corona Tribunal, der repræsenterer det modsatte synspunkt, og som er sammensat af fagfolk indenfor sundhed, jura og propaganda. Hver gang der er pressemøde om corona, så kan vi da både høre Kåre Mølbak & Co. og Dansk Corona Tribunal, og så kan hver enkelt nå frem til sin egen konklusion.

Dansk Corona Tribunal kan f.eks. finansieres af private midler fra de virksomheder, hvis eksistensgrundlag er blevet fjernet af de hidtidige og fremtidige coronaregler. Disse sponsorer vil selvfølgelig også have en økonomisk interesse af udfaldet af den aktuelle debat og krig samt de kommende rigsretssager mod de ansvarlige ministre og myndighedspersoner for ulovlig påvirkningsvirksomhed og forbrydelser mod menneskeheden. Men så længe der er fuld åbenhed om de økonomiske påvirkninger af begge sider i en retssag, så må det i sidste ende være op til dommerne at vurdere. Så er det bare med at håbe, at vi stadigvæk har nogle dommere, der ikke er styret af penge og følelser. Her kan vi lige så godt springe Byretten over og gå direkte til Landsretten og formentlig hele vejen til Højesteret. Jeg forestiller mig, at Dansk Corona Tribunal skal ledes af en erfaren og modig dansk advokat.

Og for at svare direkte på spørgsmålet i overskriften: Nej, det har han ikke nødvendigvis ret i. Det er bare hans holdning baseret på en analyse lavet af ham selv, og som ser ud til at være designet til at understøtte præcis den holdning.

Tilmeld
Besked om
guest
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Jens Angelsgaard
lørdag, 24 oktober 2020, 14:38 14:38

Det ser unægtelig ud som om, at Kåre Mølbak er så presset, at han søge tilflugt i åbenlyse løgne. Det er tydeligt, at den nu ugyldige regering og dens “myndigheder” nu forsøger at gennemtvinge deres helt bevidste forehavende – (1. Statsbankerot 2. Ødelæggelse af den generelle folkesundhed 3. Afskaffelsen af demokratiet 4. Afskaffelsen af Grundloven/retsstaten 5. Folkemord via injektion af levende vira 6. Erklæring af “Danmarks” ophør og overdragelse af resterne af landet til IMF/FN/The New World Order) – ved at søge tilflugt i rendyrket løgn og propaganda.