De ligegyldige nyheder om nye smitterekorder

For 22 minutter siden blev jeg via B.T. bombarderet med en ny skræmmehistorie fra SSI: Ny rekord for smittetal: 945 nye coronatilfælde. Drama! Sandheden er imidlertid, at det er fuldstændig ligegyldigt, hvor mange der er “smittet”. Især når vi ikke samtidig får at vide, hvor mange der er blevet testet i samme periode, og hvor … Læs videre De ligegyldige nyheder om nye smitterekorder
For at få adgang til dette indhold skal du købe Propagandabloggen, Frihedspressen or Brændgaard Total og være logget ind.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
Skytten
mandag, 26 oktober 2020, 20:00 20:00

Jeg har med stor interesse læst dine indlæg her på siden de sidste par måneder – det er imponerende godt og vigtigt arbejde du udfører! Nærværende indlæg rammer jo hovedet på sømmet – smittetallene er fuldstændig ligegyldige, så længe stort set ingen er syge. Det er decideret uredeligt, efter min mening, at man sidestiller det at være smittet med at man er syg. Eller det gør man måske heller ikke direkte, men tror de fleste laver den kobling i hovedet og myndighederne undlader så, meget behændigt, at gøre opmærksom på dette meget vigtige forhold. Smart indirekte propagandatrick! Jeg har siden… Read more »