Jeg gør klar til podcast-samtaler med interessante mennesker

I de sidste uger har jeg udvidet mine skriftlige blogindlæg med indtalte indlæg. Jeg er nu også ved at sætte lydudstyr op til samtaler og interviews med interessante mennesker. Det kan både være samtaler, hvor jeg interviewer gæsten, og hvor personen interviewer mig.

Jeg kunne især godt tænkte mig at invitere antipermitter (folk der hader Per) i studiet for at besvare deres hadefulde spørgsmål.

Samtaler kan selvfølgelig også være regulære samtaler om et givet emne eller deciderede debatter. Jeg elsker levende debat, men i de senere år har det desværre været svært at finde nogen, der har ønsker at stille op til det.

Kontakt mig, hvis du kunne tænke dig at være med i en podcast på en eller anden måde.

3 2 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments