Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Protocols of Learned Elders of Zion: Den originale plan for at opnå verdensherredømme?

Forståelse af dette indlæg kræver, at du i fem minutter kan give slip på den hjernevask om “antisemitisme”, du er blevet udsat for, siden du var barn. I følge et dokument i FBI Records: The Vault går Protocols of Learned Elders of Zion helt tilbage til 1489. Derefter er der blevet bygget videre på teksten […]

Forståelse af dette indlæg kræver, at du i fem minutter kan give slip på den hjernevask om “antisemitisme”, du er blevet udsat for, siden du var barn. I følge et dokument i FBI Records: The Vault går Protocols of Learned Elders of Zion helt tilbage til 1489. Derefter er der blevet bygget videre på teksten […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x