Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Kan Israel redde Jeppe Kofod fra MeToo-bomben?

Hvad mener Jeppe Kofod egentlig om Israel? Og hvad mener Israel egentlig om Jeppe Kofod? MeToo er som bekendt et politisk våben, der i Danmark har det med at ramme markante politikere og aktivister, der kritiserer Israel. Når udenrigsminister Jeppe Kofod vakler i ministerstolen som følge af hans MeToo-sag, så kan det skyldes, at han […]

Hvad mener Jeppe Kofod egentlig om Israel? Og hvad mener Israel egentlig om Jeppe Kofod? MeToo er som bekendt et politisk våben, der i Danmark har det med at ramme markante politikere og aktivister, der kritiserer Israel. Når udenrigsminister Jeppe Kofod vakler i ministerstolen som følge af hans MeToo-sag, så kan det skyldes, at han […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x