Lad os demonstrere mod Chabads misbrug af børn og sex

Højtstående medlemmer af den jødiske sekt Chabad har misbrugt børn og dækket over det i Australien i årevis. De skyldige har båret titler som rabbiner, lærer og sikkerhedsvagt hos Chabad i Melbourne og Sydney. Forsøget på at dække over overgrebene går hele vejen op til den øverste ledelse af Chabad i Australien.

Sagen er beskrevet i denne nye dokumentar, hvor man følger en mand, der blev udsat for seksuelt misbrug i Chabad som barn:

Jeg kan bevise, at den 29-årige kvinde, der i 2018 foretog en falsk anmeldelse af voldtægt mod mig, har en far, der er højt placeret medlem af Chabad i Danmark. Københavns Politi nægter stadigvæk at mødes med mig, så jeg kan fremlægge mine beviser mod Chabad. Politiet rykker til gengæld gerne hurtigt ud og chikanerer mig, når jeg har spadseret forbi Chabad og talt med sikkerhedsvagterne foran synagogerne i København.

De religiøse tekster, som Chabad-sekten er baseret på, indeholder passager, der legaliserer sex med mindreårige. Teksten sammenligner sex med et lille barn som at komme til at stikke en finger i øjet. Det kan være ubehageligt kortvarigt, men derefter heler alt op igen, og der sker ingen varig skade, mener de. Hvis man har sex med en lille pige, så bliver hun jomfru igen bagefter, påstår Chabads vanvittige religiøse tekster.

Der er i deres vigtigste religiøse tekst ingen forbud mod sex med børn ud fra den betragtning, at det kan skade børnene. Deres “regler” om sex med børn handler om andre vanvittige aspekter, der tyder på, at sex med børn var udbredt i det religiøse samfund, hvor disse tekster blev skrevet. Så det er snarere en slags religiøse færdselsregler om, hvordan man kan have sex med børn på en “forsvarlig” måde. Med andre ord: legalisering af pædofili og børnemishandling! Det drejer sig bl.a. om Kethuboth-traktak folio 11a og 11b, Sanhedrin-traktak folio 54a og 54b, Yehamuth 60b, ‘Abodah Zarah 36b og Niddah 44b i den originale babylonske Talmud.

I stedet for at undersøge om Chabad på Ole Suhrs Gade 10 i København også misbruger børn ligesom i Australien eller foretager andre former for kriminalitet med sex, så bruger politiet i Danmark millioner af kroner på at bevogte den formentlig eneste religiøse sekt Danmark, der har legalisering af pædofili i deres religiøse fundament. Sex med små børn er efter min opfattelse satanisk i sin essens. Det kan ikke legaliseres på andre religiøse måder, end hvis Satan er den falske gud man reelt dyrker. Det kan være en af grundene til, at Jesus omtalte disse falske jøder som Satans synagoge.

Det er på tide, at alle modstandere af pædofili samles i protest foran Chabad-synagogen. Jeg har derfor oprettet gruppen Demonstrationer mod Satans synagoge i Danmark for at samle folk. Da en facebookgruppe som den jo er truet på sin eksistens, da Facebook ligesom Københavns Politi også er kontrolleret af zionister, så kan du i stedet kontakte mig direkte, hvis du vil være med til at demonstrere mod Chabad og deres misbrug af sex med børn og misbrug af planlagt sex med mænd som politisk våben.

Ole Suhrs Gade 10 har postnr. 1354 i København. Det ligger mellem Søerne og Botanisk Have med Sølvtorvet som nærmeste busstop for bl.a. bus 6A og 150S. De danske politifolk og soldater foran Chabad-synagogen er søde og venlige, og jeg mistænker ikke dem for noget ondt. Jeg har talt med dem flere gange i frustration over, at Københavns Politi ikke vil høre på mine mistanker og beviser om planlagt falsk voldtægtsanmeldelse for at begå karaktermord på mig. Jeg opsøgte derfor vagterne for at fortælle dem, hvem det egentlig er de bevogter.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments