Krigen mod ytringsfrihed: Know More News forbudt på YouTube

Adam Green har nu fået sin YouTube-kanal Know More News slettet og forbudt på YouTube. Det er seks års journalistisk arbejde, der er blevet slettet sådan uden videre. Han beskriver sagen i denne video på BitChute.

Forbuddet er sket efter en klage fra StopAntisemitism.org.

Adam Green har stadigvæk sit website KnowMoreNews.org, men de prøver også at fjerne hans website og hans Twitter-konto.

Det er YouTube, dvs. Google, der gennemfører denne censur.

Det er regulær informationskrig. I stedet for at indgå i en debat med manden, så beskylder man ham for ‘had’ og forbyder hans ytringsfrihed. Det er skandaløst, at det kan foregå i Frihedens Land.

Der er ingen ytringsfrihed, hvis man ikke må kritisere Israel, zionisme, jøder og judaisme.

Know More News er stadigvæk på BitChute, som ser ud til at være den videoplatform med mest ytringsfrihed for tiden.

Jeg er ikke nødvendigvis enig med Adam Green eller med de gæster han interviewer, men når kritik af en bestemt religion, et bestemt land eller en bestemt ideologi bliver forbudt på den måde, så har vi virkelig et demokratisk problem.

Det svarer til, at hvis jeg i stedet for at møde nogen, der er uenig med mig i offentlig debat, så i stedet beskylder dem for at være antipermitter og prøver at få deres kritik af mig forbudt. Vi kan tydeligt se, at det er absurd og forkert, når det handler om alle andre end jøderne. Hvorfor er det, at vi tillader en kultur, hvor alle, der kritisierer noget, der har med jøder at gøre, bliver beskyldt for at være tossede hadere, der ikke må høres i debatten? Den samme afvikling af ytringsfriheden er hastigt på vej i Danmark også.

Dem, der udfører antisemitisme-propagandaen, påstår, at antisemitisme er en slags sygdom, som nogen ligefrem kan være født med. Det er lige så absurd som at påstå, at kritik af enhver anden religion eller politisk ideologi er en sygdom og ikke holdning, debat og ytring, hvad det jo faktisk er.

Vi går hastigt i retning af, at det er de store virksomheder, der ejer de store medieplatforme (Facebook, Twitter, YouTube, osv.), der reelt har total kontrol over, hvem der må sige hvad. Det er en overtrædelse af både den amerikanske og den danske grundlov om ytringsfrihed.

Der kan være to årsager til denne censur:

  1. For at skåne nogle menneskers følelser eller sundhed så beskytter vi dem mod krænkelser og misinformation ved at forbyde visse typer af ytringer såsom kritik af judaisme, kritik af coronisme eller kritik af MeToo’isme.
  2. Det er regulær krig om magt, hvor information er våbnet, og hvor dem der har den dårligste sag og de fleste penge naturligvis bruger pengemagten til at opnå informationsmagt ved at forbyde kritik (bestikkelse, afpresning, ejerskab, osv.) i stedet for saglige argumenter og fri debat, hvor de ville tabe, og deres bedrag ville blive udstillet.
4 5 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments