Helhedsvurdering af coronarelaterede dødsfald: den anden side mangler

En af dagens skræmmehistorier er, at de coronarelaterede dødsfald er steget med 40 % sammenlignet med sidste uge. Det beretter DR, der citerer BBC, der citerer Ritzau, der har historien fra WHO. Der er mange problemer ved fænomenet ‘coronarelateret’. Hvis man virkelig ønsker at opgøre, hvor mange dødsfald der er relateret til corona, så er … Læs videre Helhedsvurdering af coronarelaterede dødsfald: den anden side mangler
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.