Helhedsvurdering af coronarelaterede dødsfald: den anden side mangler

En af dagens skræmmehistorier er, at de coronarelaterede dødsfald er steget med 40 % sammenlignet med sidste uge. Det beretter DR, der citerer BBC, der citerer Ritzau, der har historien fra WHO.

Der er mange problemer ved fænomenet ‘coronarelateret’. Hvis man virkelig ønsker at opgøre, hvor mange dødsfald der er relateret til corona, så er man nødt til både at belyse dødsfald relateret til positiv coronatest og dødsfald relateret til tiltagene mod corona.

Jeg tænker her på dødsfald relateret til bl.a. mundbind, ensomhed og frygt – som følge af påbud om mundbind, påbud om afstand og selve følelsen af frygt, der har fyldt sindene hos alle forbrugere af mainstream-nyheder – og som følge af konkurs og arbejdsløshed.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments