Kategorier
Dybdegående analyse Propagandabloggen

Sprit-spray kan gøre dig fuld og syg

Søren Brostrøm er blevet afsløret i ikke at spritte af efter brug af fitnessudstyr. De nye coronaregler kræver nemlig, at man skal spritte udstyret af efter brug, når man træner i fitnesscenter. Det var der så åbenbart nogen, der havde glemt at fortælle direktøren for Sundhedsstyrelsen. Da der er mange mennesker, der skifter hurtigt mellem […]

Søren Brostrøm er blevet afsløret i ikke at spritte af efter brug af fitnessudstyr. De nye coronaregler kræver nemlig, at man skal spritte udstyret af efter brug, når man træner i fitnesscenter. Det var der så åbenbart nogen, der havde glemt at fortælle direktøren for Sundhedsstyrelsen. Da der er mange mennesker, der skifter hurtigt mellem […]
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x