To dage på YouTube: Så blev jeg censureret

I forgårs lavede jeg min første YouTube-livevideo med coronahumor. I går begyndte YouTube at fjerne lyden på mine videoer. Fra i dag kan jeg ikke længere livestreame med lyd.

Censuren tager nye, skjulte former i 2020, end da de sidst forsøgte i 1940.

Jeg vil derfor skifte til DLive og BitChute, som er fri for censur.

I min DLive-kanal vil jeg broadcaste live-videoer. Disse og andre videoer vil jeg efterfølgende uploade til min BitChute-kanal. Der er ikke noget indhold i mine kanaler endnu, men du er velkommen til at oprette gratis profiler hos DLive og BitChute, så du kan følge mig der fremover.

Hvornår mon der kommer en ny coronaregel, der gør humoristiske indslag om corona forbudt over alt i det offentlige rum? Hm…

Når humor bliver forbudt, så ved man, at den er helt gal!

4.3 7 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments