Jeg glæder mig til corona-krammefest i morgen

Jeg har inviteret mine private, spirituelle og politiske venner til krammefest i morgen. Jeg håber, at vi bliver flere end forsamlingsforbuddet, der jo for tiden siger max. 10 personer.

Det er i øvrigt et meningsdannende arrangement, hvorfor forsamlingsforbuddet ikke gælder.

Deltagerne til krammefesten må selv bestemme, om de vil bruge mundbind. Jeg vil naturligvis ikke forbyde dem at gøre det, selvom det er ret umuligt at kommunikere med en maskeret person.

Deltagerne bliver ved ankomsten bedt om at vælge Jesus og forsage Satan. Jeg gider ikke have nogen satanister rendende rundt. Heller ikke dem, der der opfatter sig selv som noget andet, men som reelt arbejder for Satan. Ved at bede folk aktivt sige, at de vælger Jesus og forsager Satan, så lader jeg de sande, åndelige magter sørge for oprydning og sikkerhed i forsamlingen af frihedselskende krammere.

Nye perspektiver på corona

Jeg vil starte festen med en tale om det vigtige i at komme tæt på hinanden – også fysisk – i denne tossede coronatid. Fysisk nærkontakt er nødvendig for dannelsen af hormonet oxytocin, der bl.a. virker anti-inflammatorisk og dermed anti-CoVid-19.

Sundhed kræver, at man kan tåle en omgang influenza, uanset om det skyldes det ene eller det andet virus. Influenza er træning af immunforsvaret, der samtidig renser kroppen for kræft. Hvis du synes, at det lyder tosset, så prøv at studere forskningen i onkolytiske (kræftnedbrydende) virusser på PubMed.

Det er sundt at være syg af og til.

Jeg er faktisk ved at være lidt bekymret for, om det er ved at være for længe siden, at jeg har været syg med influenzalignende sygdom. Jeg har derfor forgæves søgt efter nogen, der var smittet med corona, så jeg kunne få boostet mit immunforsvar og renset min krop for kræft. Men det har indtil videre været umuligt at finde nogen. Det virker heller ikke til, at der er nogle sundhedsmyndigheder man kan gå til, hvis man ønsker at blive smittet.

Influenzalignende sygdom er som sagt sundhedsfremmende og styrkende på længere sigt. Det er selvfølgelig ikke så rart at ligge syg, men når feberen er klinget af, og man begynder at kunne se Netflix, så er det faktisk ok. Og når sygdommen er overstået, kan man glæde sig over, at kroppen er stærkere og mere udrenset. Det er ligesom med motion og træning; det kan også være meget ubehageligt, mens det står på, men bagefter bliver kroppen stærkere via restitution og adaptation.

Det kræver dog, at man har et velfungerende immunforsvar, og det er der desværre nok en del danskere, der ikke er. Det kræver også, at man har et velfungerende anti-inflammations-system, og det er der nok også en hel del danskere, der heller ikke har. Det sundhedsfaglige fokus i denne coronatid burde derfor efter min mening være på rådgivning om at optimere immunforsvaret og anti-inflammationen, hvor ernæringen spiller en meget central rolle.

Det centrale spørgsmål burde være: Er du sund nok til at blive syg, så du via sygdommen kan blive endnu sundere?

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil med til krammefesten i morgen – eller hvis du vil med til et andet krammearrangement på et senere tidspunkt. Det kan jo desværre være svært at finde folk, der tør kramme i disse corona- og MeToo-tider.

Mere info om Ny Østerbro Krammeklub

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments