Politiet tilbageholder mand for at købe pizza uden mundbind

En venlig og politisk vågen mand ved navn Mathias Brodka blev i går tilbageholdt af politiet, fordi han havde købt en pizza uden mundbind. Mathias Brodka optog en livevideo med konfrontationen med politiet. Du kan se videoen i hans facebookprofil her. Mathias Brodka er i mine øjne en folkehelt og bør hyldes som sådan. Ligesom … Læs videre Politiet tilbageholder mand for at købe pizza uden mundbind
2 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 3 november 2020, 9:54 09:54

En længere kommentar/redegørelse ift. hele denne “problematik”. Håber, det kan bruges: Det såkaldte “Politi” tilsidesætter loven helt og aldeles. Det såkaldte “Politi”, nærmere betegnet “Rigspolitiet”, krænker direkte den personlige frihed og diskriminerer/forskelsbehandler ved at smide folk uden mundbind/maske væk fra bl.a. restauranter med fysisk vold. Samtidig vil det såkaldte “Politi” på ingen måde tage imod direkte politi-anmeldelser fra borgerne over denne deciderede forskelsbehandling/diskriminering og krænkelse af deres personlige frihed – det er forrykt ! § 3. Den lovgivende magt er hos kongen og folketinget i forening. Den udøvende magt er hos kongen. § 22. Et af folketinget vedtaget lovforslag får… Read more »

clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 3 november 2020, 13:31 13:31

I øvrigt, Per, så truede “politiet” dig til at slette bevismateriale direkte ulovligt. Men går den, så går den jo. Du er dog selvfølgelig fuldt ud berettiget til at filme alle steder med offentlig tilgængelighed og alle samtaler, du selv indgår i. Alle er derudover til enhver tid berettigede til at filme “politiets” ansigter under politi-forretning, og dele det frit, hvorend de lyster (hvorfor man også gerne må filme live). Længere er den ikke. Men det vil de selvfølgelig meget gerne undgå for hver en pris, for så kan vi jo identificere dem efterfølgende, når det hele er ovre, og… Read more »