Terror i Frankrig: Falsk Flag, Dobbelt Spil eller Organisk Virkelighed?

Denne artikel fra VeteransToday.com beskriver den politiske historie bag anvendelsen af stats-støttet terror til at skabe politiske forandringer. Der er to centrale begreber: Falsk Flag: terrorangreb hvor Gruppe A udfører angrebet og giver Gruppe B skyldenDobbelt Spil: terrorangreb hvor Gruppe A skaber, finansierer og kontrollerer Gruppe B, der udfører angrebet Terrorangrebet kan selvfølgelig også foregå, … Læs videre Terror i Frankrig: Falsk Flag, Dobbelt Spil eller Organisk Virkelighed?
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.