Sandheden om Frimurerne i Danmark

Jeg har brugt en del tid på at finde frem til sandheden om Frimurerne. Her er, hvad jeg har fundet ud af indtil videre.

Den Danske Frimurerorden har hovedkontor i en gigantisk bygning på Blegdamsvej 23 i København – 850 meter fra hvor jeg selv bor på Østerbro.

Det tager i øvrigt kun 15 minutter at spadsere mellem Den Danske Frimurerorden og Chabad på Ole Suhrs Gade 10. Jeg betragter Frimurerne og Chabad som åndsfælder med en fælles mission. Det er imidlertid meget vanskeligt at finde frem til, præcis hvad det er for en ånd, de tilbeder, bruger eller lader sig bruge af. Udadtil virker det hele jo meget venligt og godgørende.

Frimurerne i Danmark er organiseret i 33 grader, hvoraf de fleste ikke kommer længere end til den 3. grad. Hver grad omfatter en rituel indvielse i en ny okkult hemmelighed. Allerede ved grad nr. 1 sværger man troskab til logen, og man får at vide, at man vil blive dræbt, hvis man afslører nogen af logens hemmeligheder. Det minder om ritualerne i en hardcore rockerklub.

Frimurerne er organiseret i 33 cirkler, hvor ingen af de lavere cirkler ved, hvad de højere cirkler tror på og arbejder for. En frimurer af 1. grad ved ikke, hvad dem på 2. grad har af hemmeligheder og så videre. Allerede ved 1. grad sværger man troskab overfor alle med højere grad end en selv. Man skal simpelthen gøre, hvad man får besked på, hvis en med en højere grad beder om en tjeneste ude i verden. Ellers ryger man ud.

En satanistisk kommandocentral

I Danmark får de lavere grader at vide, at Den Danske Frimurerorden er baseret på kristendom og velgørenhed. Den overbevisning fortsætter hele vejen op til 11. grad, hvor Lucifer bliver introduceret. Den okkulte hjernevask fortsætter gradvist, så man skal acceptere mere og mere vanvittige ritualer og overbevisninger. Det er samtidig et system, der sikrer, at det kun er de mest magtliderlige psykopater, der kommer helt til tops. Det er først på 33. grad, at man skal sværge troskab til Satan, hvorved satanister har fri kommandoret over et netværk af godtroende, magtfulde personer i samfundet. For det er jo typisk stræbsomme personer, der søger magt, succes og indflydelse i den materielle verden, der ønsker at være frimurere.

Den Danske Frimurerorden er således en satanistisk kommandocentral, hvor langt de fleste frimurere op til 32. grad tror, at de arbejder for det gode, mens de reelt er kontrolleret af den rendyrkede ondskab. Det foregår tilmed i et globalt netværk af loger i hele verden, der således udgør en udemokratisk, satanistisk global regering.

Det er mærkeligt, at Den Danske Frimurerorden overhovedet er lovlig i følge Grundloven. Vi bør som folk som minimum kræve adgang til medlemslister. Alternativt kan vi jo begynde at tage billeder af medlemmerne, når de møder op til arrangementer på Blegdamsvej med henblik på identificering.

Læs mere i bl.a. bogen Scarlet and the Beast – A History of the War between English and French Freemasonry af whistleblower John Daniel.

3.3 15 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments