Carolina Simonsen fra Free Observer prøvede at lyve

Carolina S. Simonsen fra Free Observer prøvede at lyve om sin fortid i Forsvarskommandoen overfor mig og seerne i et TV-interview.

Jeg har nu opgivet at få svar fra Carolina Simonsen og Martin Juncher fra Free Observer om, hvornår vores samtale bliver udsendt.

Jeg fortolker deres mangel på svar som, at de ikke ønsker at offentliggøre den TV-optagelse, hvor jeg fremlagde min kritik af Carolina Simonsens baggrund i Forsvarskommandoen.

Carolina S. Simonsen hedder hun nu. Da hun var ansat hos Forsvaret hed hun Sophie Mathiesen (Anne Sophie Heidemann Mathiesen). Mellem tiden hos Forsvaret og nu har hun også heddet Sophie Rosholm Simonsen og Sophia Carolina Hansen. Det fremgår af en e-bog om numerologi, som hun har skrevet og udgivet online.

Martin Junchers rigtige navn er i øvrigt ikke Martin Juncher, men Nicholaz Fredrick August Dellavalierra. Det fremgår af juridiske selskabsoplysninger.

Nok om det. Tilbage til min samtale med dem, hvor jeg, mens kameraerne rullede, fangede Carolina (eller hvad hun nu hedder) i at bruge propagandasprog om Forsvaret og i at forsøge at lyve om det årstal, hun forlod forsvaret. Hun sagde til kameraet, at hun forlod Forsvaret i 2009. Jeg afbrød hende og sagde, at det jo er løgn, da hun i sit eget CV på LinkedIn har skrevet, at det var i 2011, at hun forlod Forsvaret. Jeg måtte derfor forfriske hendes hukommelse med de tre år år, hvor hun var højt placeret med strategisk kommunikation (dvs. propaganda) i den højeste instans i Forsvaret, som er Forsvarskommandoen.

Derefter gik Carolina i sort og bad om time-out, mens TV-optagelsen var i fuld gang. Hun stod i lang tid med lukkede øjne, og jeg fornemmede, at hun prøvede at tilkalde sig nogle højere magter. Da jeg efter noget tid syntes, at det blev for underligt at stå der med time-out i tavshed midt i et TV-interview, så sagde jeg til hende: – “Ja, jeg ved ikke, hvilke åndelige magter du prøver at tilkalde, men Jesus er på min side”. Derefter åbnede hun øjnene og så skræmt på mig. Samtalen var sådan set slut, men Carolina og Martin prøvede at halte den videre, men det blev en meget pinlig affære.

Jeg vil anbefale Forsvarets Efterretningstjeneste, eller hvem der nu end står bag Free Observer, fremover at bruge mere intelligente metoder i den psykologiske informationskrig mod os sandhedssøgere. Selvom der formentlig er mange, hvor Carolinas skuespil som numerologisk spirituella, der nu har “bevæget sig fra at arbejde for ydre fred i Forsvaret til indre fred som coach”, vil give god mening; og som sikkert vil opfatte mig som en krænker, når jeg på den måde angriber hende, når hun jo bare er en helt almindelig kvinde og mor, der er kritisk overfor corona. Og vi arbejder jo for det samme, så vi skal alle bare være gode venner og så videre, bla bla bla. [Indsæt smiley af mand, der kaster op] Til jer vil jeg bare sige: Jeg er ligeglad. Jeg siger, hvad jeg mener, og når noget stinker så tykt af at være kontrolleret opposition som Free Observer, og når Carolinas uddannelsesmæssige og erhversmæssige baggrund simpelthen gør hendes new age-dumskab dybt utroværdigt, så vil jeg sige det uden at pakke det ind i misforstået MeToo- hensynsfuldhed.

Det er min klare holdning, at Free Observer er kontrolleret af en efterretningstjeneste eller lignende, at deres opgave er at infiltrere og kontrollere oppositionen, og at de gør det ved at afstå fra at bruge deres faglighed (herunder afstå fra at belyse den propaganda, som Danmarks krigsdeltagelse har været baseret på siden 11. september 2001) og i det hele taget afstå fra at lave undersøgende, kritisk journalistik, mens de reelt blot laver alternativ mikrofonholderi, der stadigvæk efterlader Danmark som et land uden undersøgende og reelt magtkritisk journalistik.

PS: Jeg kan dokumentere mine oplevelser af min TV-samtale med Free Observer med en lydoptagelse, som jeg foretog i hemmelighed, og som jeg har gemt et sikkert sted – i tilfælde af at politiet skulle komme forbi og konfiskere al mit IT-udstyr igen.

Tilmeld
Besked om
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.(@clwnthr)
mandag, 2 november 2020, 13:19 13:19

Tak for den her, Per.