Det eneste, der er værre end Donald Trump som præsident, er Joe Biden som præsident

Det eneste, der er værre end Joe Biden som præsident, er Donald Trump som præsident.

Når et så stort land med så mange kloge hoveder ikke kan mønstre bedre kandidater til den synlige magts øverste post, så kan det kun skyldes, at det er andre faktorer, end hvem der er bedst til jobbet, der bestemmer udvalget.

Et kvalificeret gæt er, at det er den usynlige magt, der bestemmer, hvem folket får at vælge imellem, og denne usynlige magt kontrollerer begge kandidater. Det er derfor reelt fuldstændig ligegyldigt, om USAs præsident hedder Trump eller Biden; det er alligevel de samme, der bestemmer i kulissen og trækker i trådene på disse magtfulde marionetdukker.

Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments