Vigtig information om den nye epidemilov til alle medlemmer af Folketinget

Åbent brev sendt i dag til folketinget@ft.dk:

Til Folketinget

Send venligst denne mail videre til samtlige medlemmer af Folketinget.

Det er ekstremt vigtigt for Danmarks frihed og sundhed, at den nye epidemilov IKKE bliver vedtaget, og at vi så hurtigt som muligt går tilbage til den gamle epidemilov.

Jeg har skrevet en artikel med kritiske kommentarer til lovforslaget. Artiklen er offentlig tilgængelig her: https://perbraendgaard.dk/2020/11/04/derfor-skal-vi-bekaempe-epidemiloven-med-alt-hvad-vi-har/ Jeg vil opfordre ALLE medlemmer fra ALLE partier til at læse artiklen og mærke efter i maven, FØR I med jeres stemmer forvandler Danmark til et et permanent, sundhedsfascistisk tyranni.

Det er IKKE nok med nogle små justeringer i teksten i lovforslaget. Der skal simpelthen stemmes NEJ, og vi skal tilbage til den gamle epidemilov, før Danmark og resten af verden blev lammet af irrationel sygdomsfrygt.

Sygdom er ubehageligt, men det er et land uden frihed også!

Jeg kan kontaktes for yderligere oplysninger.

Mange hilsner

Per Brændgaard Mikkelsen
Selvstændig sundhedsoplyser, cand. scient. i human ernæring
Slankogsund.nu | PerBraendgaard.dk
Willemoesgade 31, 4. th.
2100 København Ø
Tlf. +45 26 25 20 10

Tilmeld
Besked om
guest
4 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
torsdag, 5 november 2020, 9:51 09:51

Send den også til sum@sum.dk (med kopi til fre@sum.dk).

clwnthr.
fredag, 6 november 2020, 10:59 10:59

Følgende sendt: https://gofile.io/d/1NSxjH Copy/paste: “11/6/2020 Sent | clwnthr@protonmail.ch | ProtonMail https://mail.protonmail.com/sent/vY8iJgC36f6Cn1t9SEg-ZUgEHQwH8DtwoB-doNBk-S0rZAHKno5lauRGhB4fSky1rj3d7xm-MLsuKPyyj2rUAg== 1/3 Ang. den såkaldte: “Lov om epidemier m.v. (epidemiloven)”. Sent: Friday, November 6, 2020 10:54 AM From: :Claus-Winther. clwnthr@protonmail.ch To: sum@sum.dk sum@sum.dk, folketinget@ft.dk folketinget@ft.dk, ordenskapitlet@kongehuset.dk ordenskapitlet@kongehuset.dk, hoftelefonen@kongehuset.dk hoftelefonen@kongehuset.dk, hofmarskallatet@kongehuset.dk hofmarskallatet@kongehuset.dk, kabinetssekretariatet@kongehuset.dk kabinetssekretariatet@kongehuset.dk, ordenshistoriografen@kongehuset.dk ordenshistoriografen@kongehuset.dk, kronprinsparretshof@kongehuset.dk kronprinsparretshof@kongehuset.dk, pjpmhof@kongehuset.dk pjpmhof@kongehuset.dk, pbhof@kongehuset.dk pbhof@kongehuset.dk CC: fre@sum.dk fre@sum.dk, :Claus-Winther. cw@lavabit.com BCC: hllnrgrd@protonmail.com hllnrgrd@protonmail.com Til Sundheds- og Ældreministeriet, virksomhedsnummer: 12188668 i det Centrale Virksomhedsregister, Folketinget, virksomhedsnummer: 55494312 i det Centrale Virksomhedsregister, Margrethe Alexandrine Thorhildur Ingrid samt “Frederik Rechenback Enelund”. 6. november 2020. Angående den såkaldte: “Lov om epidemier m.v. (epidemiloven)”: Vi, Folket, siger nej til den såkaldte Lov… Read more »

Last edited 1 year ago by clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 10 november 2020, 9:42 09:42
Reply to  clwnthr.

“Tak for din henvendelse af 6. november 2020. Henvendelsen er dags dato blevet lagt frem til Folketingets medlemmer på deres læsesal, så de har mulighed for at læse den.” “Du kan henvende dig på flere måder. Fremlæggelse Hvis du gerne vil have, at samtlige folketingsmedlemmer skal have mulighed for at læse din henvendelse, vil den blive printet ud og lagt frem på medlemmernes læseværelse. Det kan Folketingets Oplysning sørge for. Folketingsudvalg Du kan sende henvendelsen til et af Folketingets udvalg. Du skal tage stilling til, om henvendelsen eventuelt må offentliggøres på Folketingets hjemmeside. Henvendelsen kan sendes via udvalgets side på… Read more »