Ny podcast fra demonstrationen i dag

Her er dagens podcasten fra demonstrationen mod epidemiloven foran Christiansborg. Lyt til flere podcast Se videoer
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS, Total Abonnement per år PLUS, Frihedspressen per måned, Frihedspressen per år, En gangs donation: 10 kr., En gangs donation: 100 kr., En gang donation: 1.000 kr., Mdl. donation: 20 kr/md, Mdl. donation: 50 kr/md or Mdl. donation: 100 kr/md og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
2 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
fredag, 6 november 2020, 22:37 22:37

Super god og morsom reportage, selvom det er på en alvorlig baggrund. Det er modigt at tage dialogen med mundbindsbetjentene i metroen, hvor de fleste af os andre ikke orker konfrontationen – uanset hvor vanvittigt det er at vi er tvunget til at bruge mundbind! I forhold til epidemiloven er det er godt initiativ at kontakte Folketinget og dine argumenter er gode. Man kunne dog også have tilføjet et helt lavpraktisk; nemlig at der selvfølgelig ikke er behov for så vidtgående en lov. Hvad skulle argumentet være? Hvis der nogensinde igen skulle komme en farlig sygdom (altså en rigtig farlig… Read more »

lørdag, 7 november 2020, 9:14 09:14
Reply to  Skytten

“.. jorden med, thi den er falsk og hul..”

Der er så meget mere i det her, end folk har den fjerneste idé om. Derfor er der ingen form for modstand overfor Epidemiloven i Folketinget overhovedet, heller ikke i oppositionen.