Forslag: Dansk Corona Tribunal nu!

Jeg foreslår, at en sammenslutning af private borgere og virksomheder etablerer Dansk Corona Tribunal så hurtigt som muligt.

Et tribunal er en domstol der er nedsat til at bedømme bestemte forhold, ofte af politisk eller moralsk art.

Dansk Corona Tribunal skal retsforfølge personer i magtsystemet, der mistænkes for at have fordrejet, bedraget og misbrugt ‘corona’ og ‘CoVid-19’ til at fjerne friheden for private borgere og virksomheder i Danmark.

Inden retssagen kan starte, skal der foretages undersøgelser og indsamles beviser mod de mistænkte personer. Dette arbejde skal startes og koordineres så hurtigt som muligt. Det vil være særdeles hensigtsmæssigt, hvis tilsvarende tribunaler etableres i alle andre lande, der er under angreb af ‘corona’ med henblik på også at undersøge mistænkte personer i de globale magtsystemer.

HER ER DE MISTÆNKTE

De mistænkte i Danmark skal bl.a. findes følgende steder:

  • Regeringen, herunder statsminister Mette Frederiksen og sundhedsminister Magnus Heunicke
  • Embedsværket, herunder departementschef i Statsministeriet Barbara Bertelsen og departementschef i Sundheds- og Ældreministeriet Per Okkels
  • Sundhedsfaglige styrelser, herunder faglig direktør i Statens Serum Institut Kåre Mølbak og direktør i Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm
  • Medierne med public service-forpligtelse, herunder DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn

Kritikken har hidtil især fokuseret på regeringen og de sundhedsfaglige styrelser, men muligvis ligger den største magt hos embedsmændene, der opererer skjult for offentligheden og under langsigtet påvirkning udefra. De støber kuglerne i forhold til, hvad omverdenen ønsker at Danmark skal gøre i en global situation som ‘corona’, og lægger pres på både regeringen og styrelserne, så Danmark kan “opføre sig ordentligt” i det globale spil. Embedsfolkenes relationer og kommunikationer bør undersøges, herunder forbindelser til centralbanken og hemmelige foreninger som f.eks. Frimurerlogen.

I det globale netværk bør mistanken især rettes på WHOs generaldirektør Tedros Adhanom Ghebreyesus samt på Bill Gates’ vaccineforretning rolle som hovedsponsor af WHO. Kinas mystiske rolle bør også kulegraves.

Undersøgelsesarbejdet kan bl.a. foregå via aktindsigt i de nævne danske personers e-mail-korrespondancer m.v. om ‘corona’.

Det er samtidig vigtigt, at der etableres et reelt evidensgrundlag for corona-situationen og håndteringsstrategier. Her bør sagen om den danske mundbindsundersøgelse, som forskerne ikke kan få offentliggjort også kulegraves.

Samtidig bør al propaganda-retorik dekonstrueres, så det f.eks. fremgår klart at, et “ekstremt forsigtighedsprincip” lige så vel kan opfattes som et “ekstremt angrebsprincip”, da udøvelse af “forsigtighed” i forhold til noget jo samtidig omfatter udøvelse af “angreb” i forhold til noget andet, f.eks. FRIHED!


Opdatering 08.11.2020 kl. 12:30:

UDVIDELSE AF LISTEN

Listen af mistænkte i Danmark bør også søges indenfor:

  • Ordensmagten, herunder rigspolitichef Thorkild Fogde
  • Erhvervslivet, dvs. kollaboratører med fascisterne
  • Dronningen, som i følge Grundloven bestemmer over den udøvende magt i Danmark, og som således har valget mellem enten at gøre ingenting (og dermed støtte corona-fascismen) eller fyre de korrupte ministre, så Danmark kan blive et frit land igen

Blandt de internationalt mistænkte bør fokus desuden rettes meget fokuseret på World Economic Forum, der har Klaus Schwab som topchef.

Tilmeld
Besked om
7 Comments
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
erikmagnethi
erikmagnethi
søndag, 8 november 2020, 9:39 09:39

Glimragende 👍
Håber du har set Bio-ingeniør Ivor Cummins videoer, som bla. bruger offentligt data fra EuroMomo og tydeligt viser bedraget.
(Sjovt nok er Kåre Mølbak projekt leder på EuroMomo, – mystisk at han aldrig har brugt hans egen data på et pressemøde)
https://www.youtube.com/channel/UCPn4FsiQP15nudug9FDhluA/videos
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
Og her er mere data, som kan bruges som bevis:
https://pandata.org
https://www.dst.dk/da/Statistik/eksperimentel-statistik-covid-19?fbclid=IwAR3wg6xoT37AWH3o032C6EqWMnX4yb5oWG9LEhSex44ktrh6DQhSQQWK73Q#dodsfald
https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=6
https://covid19danmark.dk
https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html
https://ourworldindata.org/coronavirus-data-explorer?zoomToSelection=true&minPopulationFilter=1000000&time=earliest..2020-09-12&country=DNK~NOR~DEU~FIN&region=World&deathsMetric=true&interval=smoothed&aligned=true&hideControls=true&perCapita=true&smoothing=7&pickerMetric=location&pickerSort=asc&fbclid=IwAR3xG_jvkqZTzceSU0F2iFQVsC0E6dsdu6BpKAU3cPgDtMk6rP9qwlcM3Dw

clwnthr.
clwnthr.
søndag, 8 november 2020, 10:01 10:01

Hørt !

Dronningen mangler afgjort på listen !

Måden, der er skabt frygt på i befolkningen, er ubetinget terrorisme – og ja, samtlige skal stilles til ansvar.

clwnthr.
clwnthr.
søndag, 8 november 2020, 10:15 10:15
Reply to  clwnthr.

I øvrigt: Vi har ikke tid til loge-trolde og kontrolleret opposition nu. I den sammenhæng, er det værd at bemærke, at der stort set ikke eksisterer én eneste såkaldt jurist/advokat/dommer, der ikke er kontrolleret (de er og har været umulige at støve op i årevis i nogle foreninger osv. overhovedet). De er alle medlemmer og har svoret en ed til “The BAR Association”, som, også i Danmark, vil sige the “British Accreditation Registry” (det er i hvert fald det altovervejende mest sandsynlige. og uanset hvad, så er enhver “BAR” society/association afgjort “British”). Der er intet reelt over dem, overhovedet, og… Read more »

clwnthr.
clwnthr.
søndag, 8 november 2020, 17:50 17:50

Jeg takker og bukker.

PeterT
PeterT
onsdag, 11 november 2020, 4:09 04:09

Forenet for Frihed! http://www.PeoplesCourt.org – By the people, for the people! – Jeg har samlet nogle resourcer on corona skandalen, for at dele med andre og forbedre kommunikations flow. Her er 3 vigtige PDFer. Følger sagen imod dem der promovere corona paniken, documentation og referencer, samt vigtige Nyheder og Fakta. – 1-The Corona Scandal – the case against the promoters of the corona panic – https://docdro.id/8AOuPjI – 2-The Corona Scandal – documentation and refferences – https://docdro.id/SFpB70k – 3-The Corona Scandal – Important News and Facts – https://docdro.id/YrxqkUw WFA (World Freedom Alliance) Kommer til København den 20-22 – der er demostration… Read more »

Last edited 6 months ago by PeterT
Henrik
Henrik
søndag, 14 marts 2021, 23:25 23:25

Jeg ved ikke om du kender til den her tribunal. Den har allerede dømt bl.a. Lars Løkke til 10 år.https://exopolitics.blogs.com/files/final-judgment—natural-and-common-law-tribunal–november-29-2020.pdf