Hvad gør man, når regeringen og politiet er blevet de voldelige kriminelle?

Der kommer flere og flere sager om Mette Frederiksen-regeringen, der bryder loven for at tæske coronafascismen igennem. Sidst har den voldelige regering forsøgt at slå uskyldige mink ihjel uden lovgrundlag. Regeringens forslag til ny epidemilov er også et klokkeklart forsøg på at udøve vold mod befolkningen.

Samtidig er der flere og flere sager med fredelige demonstranter og lovligt undskyldte mundbindsbenægtere der bliver anholdt af politiet uden grund, tæsket og udsat for tortur. Nej, det er ikke Kina; det er Danmark anno 2020!

Sagen er klar. Der skal indsamles beviser. De mistænkte (aktuelt konkrete personer i regeringen og hos politiet) skal retsforfølges. Hvis systemet ikke vil være med til det, så må folket jo tage sagen i egen hånd. Det kan ende i et voldeligt opgør, hvor udfaldet afhænger af fordelingen af fascister og frihedselskere blandt dem med våben og ammunition i Danmark. Det er sket før i historien, og det kan meget vel ske igen om kort tid, hvis den nuværende udvikling (eller rettere: afvikling) fortsætter.

Personligt gider jeg kun bruge vold som nødværge. Jeg vil hellere lade politiet tæske mig sønder og sammen – og derefter gå ud og fortælle verden om den uretfærdige behandling, de har udsat mig for. Mine ord er et langt mere magtfuldt våben end selv det vildeste automatgevær. Og tro mig; fascististerne er meget mere bange for mine tastaturfingre end min knytnæve!

Hvis nogen af jer bliver udsat for voldelige overgreb fra magthaverne, så må I meget gerne kontakte mig, så jeg kan hjælpe med at få jeres historier ud i verden. Jeg er kun interesseret i historier fra ofre eller direkte vidner. Ingen andenhåndsberetninger eller rygter, tak.

Til politiet og militæret

Kære ledelse af politiet og militæret i Danmark. Kære menige politifolk og soldater. Corona er et globalt bedrag, der tjener en dyster politisk agenda om at indføre et totalitært digitalt diktatur. Verdens største pengeinteresser står bag, og de har formentlig købt, bestukket og afpresset sig frem. Korrupte politikere og sundhedsmyndigheder prøver at bilde jer ind, at det nye coronavirus er så stor en sundhedstrussel, at I skal udføre voldelige overgreb på fredelige medborgere. Lad være med at tro på det! Nægt at gøre det beskidte arbejde, når I bliver bedt om det! Det er jo ikke for at bekrige jeres eget folk, at I valgte at blive politifolk eller soldater, vel? Kontakt mig, hvis I vil have den information om coronaen, som systemet ikke giver jer. Jeg har fulgt coronasagen tæt helt fra første pip fra Kina, og I kan læse alle mine indlæg gratis her. På forhånd tak for jeres hjælp og støtte i den kritiske tid i Danmarks historie!

4.2 10 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments