Derfor skal kristne og muslimer stå sammen

Siden 11. september 2001 har mørke kræfter forsøgt at så splid mellem kristne og muslimer i USA og Europa. Det har de gjort ved hjælp af fabrikerede terrorangreb, hvor muslimer har fået hele skylden, selvom de enten slet intet har haft med det at gøre eller er blevet manipuleret til at deltage. Når man ser … Læs videre Derfor skal kristne og muslimer stå sammen
For at få adgang til dette indhold skal du købe Spirituelt medlemskab per måned, Total Abonnement per måned BASIS, Total Abonnement per år BASIS, Spirituelt medlemskab per år, Total Abonnement per år BUDGET, Total Abonnement per måned BUDGET, Total Abonnement per måned PLUS or Total Abonnement per år PLUS og være logget ind. [OBS: Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skriv til mail@perbraendgaard.dk, og fejlen vil blive rettet hurtigst muligt.]
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
tirsdag, 10 november 2020, 13:00 13:00

de får deres fjender til at se hinanden som indbyrdes fjender, så de bekriger hinanden uden at opdage deres fælles, reelle fjende

Touche. Såkaldte “atomvåben” er dog en længere historie, som er knap så reel, som de fleste tror. Det handler jo som bekendt om at skabe frygt for enhver pris.