Fejl i navnet: han hedder Johannes-Brormand Søndergaard

Den ubehagelige person, som jeg har omtalt i et tidligere indlæg, hedder ikke Johannes-Brormand Sørensen, men Johannes-Brormand Søndergaard. Jeg har rettet fejlen. Med hensyn til den stigende debat om, hvem der er kontrolleret opposition, så vil jeg anbefale, at man især ser på to forhold: Personens konkrete adfærd, herunder ytringer og bagtaleriPersonens nuværende eller tidligere … Læs videre Fejl i navnet: han hedder Johannes-Brormand Søndergaard
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 10 november 2020, 9:46 09:46

I den sammenhæng, er det værd at bemærke, at der stort set ikke eksisterer én eneste såkaldt jurist/advokat/dommer, der ikke er kontrolleret (de er og har været umulige overhovedet at støve op i årevis i diverse foreninger osv.). De er alle medlemmer og har svoret en ed til “The BAR Association”, som, også i Danmark, vil sige the “British Accreditation Registry” (det er i hvert fald det altovervejende mest sandsynlige, og uanset hvad, så er enhver “BAR” society/association afgjort “British”). Der er intet reelt over dem, overhovedet, og hele det såkaldte “retssystem” er én stor løgn, der aldrig vil hjælpe… Read more »