Fejl i navnet: han hedder Johannes-Brormand Søndergaard

Den ubehagelige person, som jeg har omtalt i et tidligere indlæg, hedder ikke Johannes-Brormand Sørensen, men Johannes-Brormand Søndergaard. Jeg har rettet fejlen.

Med hensyn til den stigende debat om, hvem der er kontrolleret opposition, så vil jeg anbefale, at man især ser på to forhold:

  1. Personens konkrete adfærd, herunder ytringer og bagtaleri
  2. Personens nuværende eller tidligere organisatoriske tilknytninger samt hvorledes personen responderer, når hun eller han bliver bliver konfronteret med dette

Og lad os så få ryddet op! 🙂

3.7 3 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
tirsdag, 10 november 2020, 9:46 09:46

I den sammenhæng, er det værd at bemærke, at der stort set ikke eksisterer én eneste såkaldt jurist/advokat/dommer, der ikke er kontrolleret (de er og har været umulige overhovedet at støve op i årevis i diverse foreninger osv.). De er alle medlemmer og har svoret en ed til “The BAR Association”, som, også i Danmark, vil sige the “British Accreditation Registry” (det er i hvert fald det altovervejende mest sandsynlige, og uanset hvad, så er enhver “BAR” society/association afgjort “British”). Der er intet reelt over dem, overhovedet, og hele det såkaldte “retssystem” er én stor løgn, der aldrig vil hjælpe… Read more »