Coronaterror: Her er de suspekte deltagere i Event 201

Der var mange deltagere i den store coronaøvelse forud for pandemien, der har slet skjulte interesser i medicin og kommunisme.

Forud for eller samtidig med de fleste store terrorbegivenheder med store politiske konsekvenser har der været en terrorøvelse ofte med præcis samme scenarie. Det har vi bl.a. set med 11. september 2001-angrebet i USA, 7. juli 2005-bomberne i London og også op til det igangværende, langvarige terrorangreb med corona var der en øvelse. Den hed Event 201.

Event 201 – A Global Pandemic Exercise er beskrevet på www.centerforhealthsecurity.org. Det er hjemmesiden for Center for Health Security ved Bloomberg School of Public Health under Johns Hopkins universitet i Baltimore, Maryland, USA. Deres mission er at beskytte menneskers sundhed mod epidemier og katastrofer og sikre, at samfund er modstandsdygtige overfor store udfordringer. Centret blev grundlagt i 1998 af D. A. Henderson som den første NGO, der studerende den amerikanske civilbefolknings sårbarhed overfor biologiske våben, og hvordan man forebygger, forbereder sig og responderer på deres konsekvenser. Den 15. maj 2018, at de lavede deres første store skrivebordsøvelse – Clade X – for at belyse de større politiske og politiske beslutninger, der vil komme i tilfælde af en global, katastrofal biologisk begivenhed. Forud for den øvelse havde de også lavet de mindre øvelser Dark Winter i juni 2001 og Atlantic Storm i januar 2005.

Johns Hopkins Center for Health Security i partnerskab med World Economic Forum og Bill and Melinda Gates Foundation var vært for Event 201, en pandemiøvelse på højt niveau den 18. oktober 2019 i New York, USA. Øvelsen illustrerede områder, hvor offentlige / private partnerskaber er nødvendige under reaktionen på en alvorlig pandemi for at mindske store økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser. Sådan beskriver arrangørerne i hvert fald selv deres øvelse.

Event 201 var baseret på en global pandemi med et nyt coronavirus. Arrangørerne påstår selv, at de med øvelsen ikke forudså det nye coronavirus, der rent faktisk angiveligt dukkede op et par måneder senere i den virkelige verden i Kina.

15 globale ledere fra erhvervsliv, regering og folkesundhed deltog i den 3,5 timer lange skrivebordsøvelse på The Pierre Hotel i New York kl. 8:45-12:30 den 18. maj 2019. Derudover deltog 130 inviterede personer som tilskuere, og en livestream var tilgængelig for alle.

Blandt de 15 globale ledere, der deltog i Event 201, var:

Det fremgår af listen, at ganske mange af deltagerne i øvelsen havde politiske (kommunistiske) eller økonomiske (salg af vacciner og medicinsk udstyr) som interesser. Samarbejdet mellem kommunisme og Big Business kan virke som en modsætning, men det er tilsyneladende sådan, at både moderne kommunisme og forretning fungerer.

3.7 6 votes
Article Rating
Tilmeld
Besked om
1 Comment
ældste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
View all comments
clwnthr.
clwnthr.
onsdag, 11 november 2020, 7:45 07:45

Tak for dit store og gode arbejde, Per.