Corona: Vi vil have videnskab!

En måde at skelne mellem videnskab og propaganda er, hvorvidt der er plads til tvivl og fri debat. I videnskab er der plads til tvivl og fri debat. I propaganda er der ikke plads til tvivl og fri debat. Videnskab er en vedvarende søgning efter sandheden, hvor man altid er åben for nye beviser og … Læs videre Corona: Vi vil have videnskab!
For at få adgang til dette indhold skal du købe Total abonnement per måned, Total abonnement per år, Frihedspressen per måned or Frihedspressen per år og være logget ind. Hvis du allerede er oprettet og logget ind og ikke kan tilgå indhold, der kræver 'Gratis abonnement', så skal du tilføje dette manuelt via webshoppen. Det er let, hurtigt og gratis.
1 Kommentar
Inline Feedbacks
View all comments
PeterT
torsdag, 12 november 2020, 9:08 09:08

Regering lytter ikke til uafhængig videnskabsmænd, og er ikke villigt til at have en åben videnskabelig debat, de censurerer dem med andre meninger, og nu vil de putte mundkurv på befolkning med den ny epidemi lov de vil stemme om på fredag. Det er totalitarisme, det er en magtsygdom! Prøv at se hvad der sker i England, Michael O’Bernicia sagfører Storbritanniens Parlament for corona bedrageri, forræderi og folkemord. En meget grundigt forklaring af hans sag og fremlægning af beviser findes her: Michael O’Bernicia sagforer Storbritannien Parlament for corona bedrageri – https://docdro.id/TUfxNR9 Michael O’Bernicia webside: http://www.TheBernician.net 4 vigtige PDFer;. 1-The Corona… Read more »

Last edited 1 year ago by PeterT